Tüm Versiyonu Göster : balık ve oltayı bilen varmı..? +16
arkadaşlar ilginç bulduğum bu resimleri sizlerle paylaşmak istedim,umarım ilginizi çekmiştir, malesef dünyamızda bunlarda var. rastgelsin.
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Aziz Gerzeli
02-12-2007, 15:18
sevgili cumhur,resmen manyak bunlar kardeşim.
Taygun KOCABIYIK
02-12-2007, 15:22
Biri bunların bilgisayarla yapıldığını söylesin :oha:
söyleyecek laf bulamıyorum manyak hafif kalır
Aziz Gerzeli
02-12-2007, 18:41
Biri bunların bilgisayarla yapıldığını söylesin :oha:sevgili yeğenim inan bunlar tamamen gerçek hatta guunnes e bile giriyorlar
Taygun KOCABIYIK
02-12-2007, 18:44
sevgili yeğenim inan bunlar tamamen gerçek hatta guunnes e bile giriyorlar
Allah akıl fikir versin ne diyelim :ninja:
hepiniz çok doğruyu söylüyorsunuzda, insanın içi kaldırmıyor hakikaten, ben bu iğneleri köpek balığı avında kullanıyordum, inanın hayvanın ağzından iğneyi alırken bayağı zorlanıyordum , bu manyaklar ise nasıl çıkarıyor anlamıyorum, 3 ay önce parmağıma iğne girdi inanın çekim çektim çıkmadı sonunda hastanede çıkardılar ki ben acıya dayanan adamımdır inanın şimdi acıyı yazarkem aynı yazıyı anımsadım. hadi sadisti anlarımda, mazoşisti anlamaya benim kel kafam almıyor ? ıhş..
Taygun KOCABIYIK
02-12-2007, 19:09
hepiniz çok doğruyu söylüyorsunuzda, insanın içi kaldırmıyor hakikaten, ben bu iğneleri köpek balığı avında kullanıyordum, inanın hayvanın ağzından iğneyi alırken bayağı zorlanıyordum , bu manyaklar ise nasıl çıkarıyor anlamıyorum, 3 ay önce parmağıma iğne girdi inanın çekim çektim çıkmadı sonunda hastanede çıkardılar ki ben acıya dayanan adamımdır inanın şimdi acıyı yazarkem aynı yazıyı anımsadım. hadi sadisti anlarımda, mazoşisti anlamaya benim kel kafam almıyor ? ıhş..
Abi biliyosun çağımızda deliliğin 100 çeşit ismini buldular mazoşist tipi deli kendine zarar verilince zevk alan kişi oluyor :D
Bunlar sadiszmden başka bir şey değil.Eski kasaplardan olduğum halde benim bile içim kıpraşıyor.
Cumhur şu kıza bi söylesene ucu kertikli iğneyle yapsında görelim haspayı. ben 4 nr capari iğnesinin parmaktan cıkarılması icin 1998 de doktora 20 lira (o zaman milyon) bayılmıştım.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.