PDA

Tüm Versiyonu Göster : Hoşçakalın

Bir Dost
06-12-2005, 06:22
merhaba arkadaşlar bazı sebeplerden dolayı artık sitede sizlere olamayacağım bu sebeple buradaki herkese sevgilerimi ve saygılarımı sunarım ayrıca kimi sebepli yada sebepsiz kırdıysan özür dilerim sizler iyi dostlarsınız hakkınızı helal edin Allah a emanet olun ve HOŞÇAKALIN

uzman
06-12-2005, 06:24
Değerli Arkadaşım,
Her ne kadar çok iyi tanışmıyor olsak da sitede pekçok kaliteli yazınızı okuyordum. Sebebini bilmiyorum ayrılışınızın ama keşke kalsaydınız... :(
Saygılarımla...

aserkansatı
06-12-2005, 18:32
Anladım adamım...

ilhan
06-12-2005, 18:38
Helal olsun kardeş. inşallah aksi bir sebebden dolayı vede etmiyorsundur.

HALDUN YALIMLI
06-12-2005, 19:14
CAN BABA nereye gidiyorsun ya bizi sohbetinden yazılarından mahrum mu bırakacaksın şimdi yani.SERKAN'ın anladığı nedir?

aserkansatı
06-12-2005, 19:18
Hiç bir gerekçe göstermeden yazılarımızın silinmesi olabilir mi?

levrek
06-12-2005, 19:36
Hoşçakal,sevgili Hudutt yolun açık olsun,sen kararını vermişsin anlaşılan,hayırlısı ne ise o olsun.

HALDUN YALIMLI
06-12-2005, 19:42
SERKAN kardeş bildiğin birşey varsa söyle hepimiz öğrenelim silinen yazılar falan dedektif gibi iz sürmemiz mi gerekiyor?.Benimde yazılarım siliniyor sorgusuz sualsiz örnek ÖZEL BÖLÜM ne dersin ve benim planlarımı sizlerde okudunuz değil mi?

aserkansatı
06-12-2005, 19:54
Dedektif olmaya gerek yok herşey ortada.Geyik bölümünde,Günün Yorumunda yazdım ben zaten 'burada yazım vardı silinmiş 'diye...Orada Canın da yazısı vardı.Ben de zaten az önce farkettim yazımın silindiğini.Yoksa iki gündür yazı fotoğraf göndermezdim emin olun.Ne yazmışız merak ediyorum silinecek...Yazık çok yazık...Böyle ayrılmak istemezdim aranızdan.Neyse ben hepinizi seviyorum ama bunu bilin...
Hoşçakalın,hakkınızı helal edın.Yazın İzmirde görüşürüz artık...