Tüm Versiyonu Göster : 1 Kasim... Güzel Bir Av...
ismail çakır
01-11-2007, 16:42
dÜn akşam üzeri balığa gittim.akşam suyunda sahte balık at-çek ile 5 tane lüfer aldım. hava karardıktan sonra mantarlı takıma izmarit takarak bir lüfer daha aldım..
LÜFERLER...
[Only Registered Users Can See Links]
sabah suyunda sahte balık at-çekte balık çıkmadı..güneş doğduktan sonra çıpraya baktım..yem olarak yengeç (çagonoz ve bayırga) ile madya kullandım.ilk atışımda 0.350 kilo.luk bir çıpra geldi.sonra gelen çıpraların hepsi. yarım kilonun üzerindeydi. toplamda 5.250 kilo çıpra yakaladım.
ÇIPRALAR....
AVDA YALADIĞIM BALIKLARIN HEPSİ..
BEN VE BALIKLARIM..
RASTGELSİN...
Tebrik ederiz İsmail Abi,balıklar muhteşem..
Medar-ı iftiharımız İsmail abim tebrik ederim ,haarika avlarından birini daha yapmışsın.
Taygun KOCABIYIK
01-11-2007, 17:54
Tarih tekerrürden ibarettir derler İsmail ustam ne dersin doğrumu :D Bence doğru gibi senin avların hep böyle
Tebrik ederim
Tebrikler rastgelsin.:helal:
tebrikler güzel balıklar.
ismail abi güzel av olmuş tebrikler. rastgelsin.
Hasan BALIKÇI
01-11-2007, 19:24
ellerine sağlık ısmaıl abı tebrık ederım çok ıyı ve güzel bır av olmuş:helal: :helal: :helal: senın üzerıne kımseyı tanımam:helal: :helal:
saygılar;sevgıler
anaaaa tamamdır geleneksel ismail abi şovlarımız başlamıştır hadi bakalım buyrun ekran başına.:helal: :helal: :helal: :deli: :deli: :deli:
ismail abi ellerine sağlık pek güzellermiş maşallah.
cakilbar
02-11-2007, 08:02
mükemmel,ellerine sağlık
ibrahimz35
02-11-2007, 10:14
tebrik ederiz güzel bir av olmus yalnız yengec ve madyayı biliyozda cagonoz ve bayırga ne abi
iskorpit
02-11-2007, 14:23
İsmail abicim balıklar harika ellerine sağlık massallah..
ismail abi darısı başımıza ellerine sağlık
İsmail ve balıkları çoook yakışıklı canım...
arkadaşlar olay budur...bulucan yerini.. alcan balıgını...
hemde en kalitelisinden..
gerisi hikaye...
(toplanın Çanakkaleye yallah)
TEbrikler abi süper balıklar.Mangalın kokusu da taaa buraya geldi vallahi :)
Saygılarımla...
RAstgelsin...
MEHTERAN
18-11-2007, 07:58
ellerine sağlık ısmaıl abı tebrık ederım çok ıyı ve güzel bır av olmuş:helal: :helal: :helal: senın üzerıne kımseyı tanımam:helal: :helal:
saygılar;sevgıler
Ben seni tanırım. Sende az değilsin hani, Balıklarla ismini yazdıklarını unuttun galiba. Sevgilerimle.
MEHTERAN
18-11-2007, 08:00
İsmail ve balıkları çoook yakışıklı canım...
arkadaşlar olay budur...bulucan yerini.. alcan balıgını...
hemde en kalitelisinden..
gerisi hikaye...
(toplanın Çanakkaleye yallah)
Yolculuk nezaman abi, ona göre hazırlanayım.
ismail abi bende diyorum akçaydan neden balık alamıyoruz. Sen kesmişsin be abi önümüzü :)
baturhan
20-11-2007, 00:04
İsmail üstadım maşallah maşallah 41 kere...
Valla hemşerim balığın hasını tutuyorsun mufi ustam diyorki (yerini bulucan balığını tutacan) valla doğru ben burada bu senin tuttuklarının yerini bulamadım haliylede tutamıyorum kardeşim tebrik ederim afiyet olsun.
mustafakasim
20-11-2007, 08:16
ismail abi yazacak kelime bulamıyorum.kalp atışlarım hızlandı fotoğrafı görünce .tebrikler abi.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.