Tüm Versiyonu Göster : 3-4 kasım avı...
ismail çakır
04-11-2007, 14:36
3 kasım günü kah sahte balık at-çek, kah yemli takım ile bu lüferleri yakaladım...:D
[Only Registered Users Can See Links]
bu gün yemli takım ile 1 çıpra ve 3 lüfer yakalayabildim...:(
[Only Registered Users Can See Links]
rastgelsin...
Taygun KOCABIYIK
04-11-2007, 14:41
Heyyyyyyt maşallah İsmail abi lüferin belini kırmışsın tebrik ederim harika av olmuş.
tebrikler ismail abi.lüferleri bırakta birazda akdenize gelsinler.rastgele...
bre maşşallah , ismai
l abi sizin orda lüferin kuyusu var galiba .hani adres versen diyorum, abi çok iyi av çıkarmışınız devamını fazlasıyla diliyorum, bir tarafı şarköylü olarak o lüferler burnumda tütüyor, size afiyet olsun benimyerimede yiyin lütfen... rastgele.
denizde lüfer bırakmamışsınız rastgele
maşallahhhhhh diyom başkada bişey demiyorum..:helal: :helal: :helal:
İsmail hocam adresi tesbit etmiş anlaşılan...ellerine saglık usta..afiyet olsun
İsmail abi,bu sene bizim buralardan çabuk geçti balık sen köşeyi tutmuşsun yine ,tebrikler.Çanakkkale bu sene her zamankinden verimli lüferde,artık levrekte görmeye başlarız raporlarında, iğnen keskin olsun her daim abicim.
Maaşallah ,maaşallah haarika bir av olmuş .Tebrikler İsmail abi.
Maaşallah, tebrikler. Böylece avcılar varken bizim şansımız iyice azalıyor.:helal:
İsmail abi gerçekten tebrik ediyorum.
Çok güzel av olmuş..
Ama en güzeli yine çipura:P
Gecen sefer lüfer icin yakınmıştın ahanda lüferi kırmışşsın helal olsun vede tabiki afiyet olsun.
Selamlar.siz kafaya koydunuz orta yerimizden çatlatacaksınız.maşallah maşallah alllah devamlarını nasip etsin ellerinize sağlık
selamlar saygılar.
:helal: maşallah ismail abim 41 kerre maşallah. lüferlere bir başladın,pir başladın abicim.
eşref sürek
05-11-2007, 14:00
süper bir av olmuş tebrikler bizim buralar hiç yapmadı tahmin ettiğimiz gibi gene çanakkale lüferleri götürüyor bol balıklı avlar rastgele
legend1907
05-11-2007, 20:55
harika av olmus eh durun bende haftaya yada öteki hafta koyarim resimleri kasa kasa dizeyimde görün :-)
herkese rastgelsin
İsmail ne bunlar be valla helal olsun.Şu lüfer yakalamaya biz EGE li olarak hasretiz.Cmrt günü yaban tv de rapala ile at çek seyrettim süperdi.Herhalde çok zevklidir.Tekrar tebrikler
İsmail abicim yakmışsın çırasını lüferciklerin vallahi :) :helal: :helal:
Afiyet bal şeker olsunlar...
Rastgelsin...
jumbo160
06-11-2007, 17:09
braaavooo kolaygelsin rast gelsin
Yok yok bu böyle olmucak...ben kesin o taraflarda bir iş tutturacam...ya da olmadı kalpten gitmeden emekliliğimi görebilirsem oralarda geçiricem emekliliğimi:helal: :helal: :helal: :helal: :helal:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.