PDA

Tüm Versiyonu Göster : İnciraltıcıyım

paşalı
04-11-2007, 18:45
Arkadaşlar bu hafta yine inciraltındaydım. Yine birkaç parça ile döndüm. Fakat tanımadığım bir balık yakaldım bu büyük balığın ne olduğu hakkında bir fikri olan var mı?
[Only Registered Users Can See Links]

[Only Registered Users Can See Links]

Taygun KOCABIYIK
04-11-2007, 18:48
Turgay abi bu balık minekop genelde inciraltı batıklarında avlarlar bunu iyi denk getirmişsin tebrik ederim. Kullandığın takım ve yem hakkında bilgi verirsen sevinirim.

nevzat
04-11-2007, 20:09
Turgay abi tebrikler minekop iyi denk gelmiş.[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])Bu resimdekiler arkadaşın ağ ile yakaladığı biri 9 kiloluk diğeri 11 kiloluk minekoplar ,bu boyutlara ve daha da iri boyutlara ulaştığını anlatmak amacıyla ekledim.

alikon8
04-11-2007, 20:54
Tebrikler, rastgelsin...:helal:

dİpaVcısı
04-11-2007, 22:04
Tebrikler,inş.bize de nasip olur.

Bu minekop denilen balık bana biraz levreği anımsattı.bununda eşkina gibi levrekle akrabalığı var mı.

arayadis
04-11-2007, 23:40
Elinize saglik cok guzel av olmus.Minekopu cekerken buyuk heyecan olmustur:).
Birde fazla bilmesemde inciraltini neresinden avlaniyorsunuz ilerleyen haftalarda bi ugramayi dusunuyorum inciraltinada yardimci olursaniz sevinirim.

eşref sürek
04-11-2007, 23:42
işte kısmet buna denir mimekopta güzelmiş afiyet olsun rastgele

cumhur
05-11-2007, 02:55
turgay abi tebrikler, sizin bu incir altı bayağı verimliymiş yani, minekobu böyleyse.incir üstü ne olur kimbilir. rastgelsin.

Rauf
05-11-2007, 07:32
Turgay bey tebrikler bendenizin hala müşerref olmadığı bir balığı yakalamıssınız:'( afiyet olsun

mufi
05-11-2007, 07:41
Vay.. Turgay kardeşime bak.. almış minekop u ..
Bu balık inciraltından sahil evlerine kadar hatta dahada ileriye bilmem ne kadardır ..tüm bu sahillerde zaman zaman tutlur haberlerini çeşitli kanallardan alırım..
şansın daim olsun turgaycım

ender
05-11-2007, 09:01
Selamlar Artık yüzlerde gülümsemeler arttı.tüm yıl boyunca sürmesi dileğiyle.tabi hepimizin. arada bir hep bana hep bana diyen biri var galiba duayı ederken hepimize diyelim lütfen.ellerinize sağlık.
selamlar saygılar.

paşalı
05-11-2007, 19:19
Turgay abi bu balık minekop genelde inciraltı batıklarında avlarlar bunu iyi denk getirmişsin tebrik ederim. Kullandığın takım ve yem hakkında bilgi verirsen sevinirim.
Merhaba Taygun kardeşim. Öncelikle teşşekür ederim.Kullandığım takım 030 misina 3 numara çupra iğnesi 50 gr lık kurşun.Aslında ben küçük boy bir sülünesi bütün takarak çupraya bırakma yapmıştım ama nasip bu imiş.

paşalı
05-11-2007, 19:31
Bütün arkadaşlarıma teşşekkür ederken bu büyük heyacanı hepsinin tatmasını diliyorum.Çekerken kalbim yerinden fırlıyacak gibi oldu.Hem çekiyorum hemde kopmaması için dua ediyordum.Geçen hafta da kamışım neredeyse denize kaçıyordu kaptım üstünde yine aynı takımlar vardı uğraşırken kopardı.Onun ne olduğunu göremedim ama büyük bijr balıktı.

paşalı
05-11-2007, 19:38
Elinize saglik cok guzel av olmus.Minekopu cekerken buyuk heyecan olmustur:).
Birde fazla bilmesemde inciraltini neresinden avlaniyorsunuz ilerleyen haftalarda bi ugramayi dusunuyorum inciraltinada yardimci olursaniz sevinirim.
Özgürcüm İnciraltında Crow Plazayı geçtikten sonra kız yurdu gelecek.Yurdu geçince sağda oto park cebi var karşısındada bir naklıyat şirketi var arkanı şirkete ver oradan at.

paşalı
06-11-2007, 23:14
Selamlar Artık yüzlerde gülümsemeler arttı.tüm yıl boyunca sürmesi dileğiyle.tabi hepimizin. arada bir hep bana hep bana diyen biri var galiba duayı ederken hepimize diyelim lütfen.ellerinize sağlık.
selamlar saygılar.
Ender kardeşim taşlar bana ise ben bütün katılımcılar adına hep dua ederim.İnşallah darısı senin başına RASGELSİN

Egeli
16-11-2007, 14:57
Abi tebrik ederim...
mükemmmel denk gelmiş...:helal: :helal: :helal:

ender
16-11-2007, 16:03
Sn Turgay ASLAN
Estağfirullah taş ne kelime daha nicelerini yakalaman dileğiyle.
selamlar saygılar.

dudi
16-11-2007, 16:04
şansınızın daim olması dileğiyle darısı başımıza oltanın ucunda böyle bi balığı hissetmek ne güzel bi duygudur :confused:

Amatör İstanbullu
18-11-2007, 23:19
Paşalı Tebrikler.
Oldukça iyi boyda bir Minakop yakalamışsın.
Minakop benim henüz yakalayamadığım balıklardan biri. Umarım bir gün bizede kısmet olur. İyi avlar dilerim.
Rastgelsin..

halim20
31-12-2007, 12:34
Turgay abi eline sağlık güzel bir av yakalamışsın... biraz geç oldu ama kusura bakmayın ardık... yeni üye oldum da bu siteye.. ayrıca ben çinekopu duymuştum da minekopu ilk kez duyuyorum :D :oha: :P

paşalı
04-01-2008, 23:14
Halim kardeşim öncelikle formmuza hoş geldin.İnşallah sendende böyle fotoğraflar görürüz.Bende ilk defa minokopla tanıştım.Çinekop u biliyordum ama minokopu sitemiz sayesinde ilk sevgili Taygundan öğrendim.

halim20
08-01-2008, 15:34
Hoş bulduk Turgay abi teşekkür ederim. İnşallah bende güzel balık yakalarsam göndereceğim resimlerin..