Tüm Versiyonu Göster : Emre Kardeşiniz (Çandarlı)
Hafta sonu Candarlıya gittik kıyıdan olta attım 2 tane kara göz tuttum küçük diye geri bıraktım sonra zargana takımını attım suya onunlada 2 tane kaçırıdım sinirden kudurdum :deli: neyse kardeşimin elinde dip oltası oda balık tutmaya calışıyordu bi anda bağırmaya başladı abii koş koş.... ahtapot die allah dedim noluyoz :D hemen fırladım anam ne göreyim ahtapot bize bakıo hemen sahte balığı attım suya ilk attığım sahte balığın iğneleri ahtapotta kaldı koptu:D ucuz etin suyu kara olur misali 1,5 ytl vermiştim :) sorun deill... hemen benim kurşunlu sahte balığı attım suya :D buda atladı üstüne cart diye taktırdım iğneleri sonra ya allah diyerek kıyıya aldım ahtapotu ama bi türlü beynini cıkarmayı beceremedim sonra orda balık tutan ufuk abi yardım etti neyse zaten sinir olmuştum:hıııı: beynini ters ceviremediğim için bi döversin ahtapotu sonra öldü... Ben sevincten ucuyom şimdi bizim ahtapot efendi buzlukta duruyo :D ama benim için baya bi heycanlı av oldu
[Only Registered Users Can See Links]
Emre ahtapot güzel pişirmesini biliyomusun bilmiyorsan aşadaki adresi bir tıkla.
Emre kardeşim inşallah ahtabotu yazık etmemişsindir.....;)
Hiç Ziyan edermiyim Abicim buzlukta paşalar gibi beni bekliyo... Bizim arkadaş pişirmesini biliyomuş o gelsin beraber pişircez :):):):)
Emre ahtapot güzel pişirmesini biliyomusun bilmiyorsan aşadaki adresi bir tıkla.
abicim verdiğin link için tşk ederim :)
Taygun KOCABIYIK
06-11-2007, 14:22
Vay vay vay amma salata olur mübarekten :D Afiyet şeker olsun kardeşim
Alparsbeğ
06-11-2007, 16:10
Emre Kardeş, koparmışsın vallahi, güzel görünüyor.
Afiyet olsun diyelim artık:)
Sevgi ve Işıkla kal
Emre tebrikler ,şans ayağına gelmiş vallaaa.
Tebrikler Emre balık olmassa ahtabot daha güzel olur.Bol ekşili bol yeşillikli süper afiyet olsun
off off offfff.azım sulandı valla aklıma cumhurun salatası geldi gene nerdesin be cumhurum dön artık memleketine.:'( :'(
kardeşim tebrik ederim maşallahı var..rastgelsin...:helal: :helal:
Kardeş Afiyet Olsun Valla Azim Sulandi.hepimize Rastgelsin.bence Biraz Daha Beklet Buzlukta.daha Yumuşak Olur .
Vay vay vay amma salata olur mübarekten :D Afiyet şeker olsun kardeşim
gel kardeşim sen bilosan salatasını yapalaım beraber yiyelim tago ayıp ettin agam
eşref sürek
07-11-2007, 01:09
ahtapot oldukca lezzetlidir salatası yanında ızgarasıda mükemmel olur afiyet olsun rastgele
Caner BALIKÇI
07-11-2007, 13:11
afıyet olsun baya macera olmuş sızın ıçın.ınşallah daha buyuklerı rastgelır.:helal: :helal:
Michelangelo
08-11-2007, 21:00
Hiç ahtapot yemedim tadı güzelmi gerçi denizden çıkarda güzel olmasmı!! :deli:
Hiç ahtapot yemedim tadı güzelmi gerçi denizden çıkarda güzel olmasmı!! :deli:
Valla salatasını yaptım yanında rus salatasıda vardı fıstık gibi oldu ama bi taygun sadıcım yoktu yanımda boğzımdan nasıl gecti bilmiyoruma artık....:)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.