Tüm Versiyonu Göster : barınakta teknem battı
dünkü fırtınada teknem bağlı olduğu barınakta battı.teknede hasar çok.moralim çok bozuk.
yılmaz geçmiş olsun çok üzüldüm..umarım en kısa zamanda tamiri biter
Taygun KOCABIYIK
07-11-2007, 21:41
Yılmaz abi geçmiş olsun. Umarım tamirat işleri fazla pahallıya patlamaz bir an önce tekneni denize sağ selamet indirirsin.
ismail çakır
07-11-2007, 22:58
geçmiş olsun yılmaz,inşallah tez zamanda denize atarsın..
Aziz Gerzeli
07-11-2007, 23:54
geçmiş olsun Allah beterinden saklasın
Gecmiş olsun yılmaz acını paylaşıyorum tekne kayp etmenin ne demek olduğunu bilirim canın sağ olsun selamlar.
Yılmaz kardeşim geçmiş olsun ...aynı olay benimde yıllar önce istanbulda lodosta başıma gelmişti.. ven de seninle aynı duyguları yaşamıştım...
içinde bulundugun ruh halini gayet iyi bilirim.. ama o zamanlar yaşlı balıkçı bana şunu demişti..
--Ya bu tekne dışarda vede sen de içinde olsaydın??
şimdi aynı şeyi ben sana söylüyorum..kardeşim.. canın sag olsun gerisi zaman içinde yola girer. hiç moralini bozma...
Salih Reis
08-11-2007, 07:45
Yılmaz kardeş geçmiş olsun.
hani her hafta balığa gitmek için can atan arkadaşlarınız vardır onlara seslenin bakalım kaçı yardıma gelecek :(
Yılmaz bey geçmiş olsun
inşallah en kısa zamanda moraliniz düzelir ve eski haline döndürürsünüz.
selamlar saygılar.
değerli dostlarım hepinize teşekkür ederim.canım sağolsun diyorum, olanla ölene malessef çare bulunmuyor.fırtına devam ettiği için tekneyi bugün çıkarmaya çalışacağız.herkese rastgelsin.
saygılarımla
yılmaz geçmiş olsun,ancak üzüntüne ortak olabiliyoruz,en kısa sürede yaralarını sarıp denizde olman dileğiyle.. rasgele.
Alparsbeğ
08-11-2007, 10:59
Yılmaz'ım, geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda denizle kavusturursun;
Svgi ve Işıkla kal
geçmiş olsun kardeşim,moralini bozma ,olan mala olsun cana birşey gelmesin.
Michelangelo
08-11-2007, 16:28
Geçmiş Olsun tez zamanda teknenin tamir biter inşallah bir balıkçının tekneden ayrılması kötü bir şeydir
eşref sürek
08-11-2007, 17:35
arkadaşım geçmiş olsun çok üzücü bir olay işallah fazla bir hasar yoktur eskisi gibi teknenle denizlere dönersin rastgele
makalele
09-11-2007, 21:12
geçmiş olsun arkadaşım Allah kolaylık versin.
Amatör İstanbullu
19-11-2007, 01:52
Yılmaz geçmiş olsun. Ama bunlar telafisi olabilen şeyler. Canını fazla sıkma.
Umarım kısa zamanda tamir ettirir, denize çıkar, keyfini sürersin.
Sağlıcakla kal.
Geçmiş olsun. Cana geleceğine mala gelsin..
hamurabi
20-11-2007, 17:28
sayın abim gelmiş geçmiş olsun
her ne kadar konu çok eski de olmuş olsa şunu ekleyeyim ki bilgi olsun. Balıkçı barınağı, eğer;
1. resmi statüye sahip aidatlı fişli faturalı bir barınak ise (Park yeri gibi)
2. Tekneniz size tahsis edilen yerde bağlı ise
3. Bağlama ve ikamet durumunda herhangi bir ihmal yok ise (Çözülme,hatalı ip,hatalı bağlama gibi.)
Bu durumlarda teknenize gelecek zarardan, resmi barınak sahibi sorumlu tutularak dava açılabilir ve zararınızın temini yoluna gidilebilir. Zira; sizin teknenizi bir barınakta tutmanızın ve bunun için bir kira ödemenizin sebebi, teknenizi bu tür olası zararlardan korumak içindir. Burada; hizmet akdinden doğan sorumluluk ilkesi zaafiyeti mevcuttur. Dolayısı ile bu tür durumlarda, teknenizde doğacak olası zararlardan (tıpkı ücretli otoparklarda olduğu gibi) barınak yönetimini sorumlu tutabilir ve hakkınızı alabilirsiniz.
Konu ile ilgili (her ne kadar otoparklar için olsa da aynı statüdedir) Yargıtay'ın bir kararı da bulunmaktadır. Bu karar emsal gösterilerek dava açılabilir.
Bilginize, saygılarımla.
Yılmaz bey geçmiş olsun allah beterinden korusun
Bahadır Sarıca
17-12-2008, 23:05
Çok geçmiş olsun..Gerçekten üzüldüm ama balık tutkusu böyle bir şey....Hüzün ve mutluluk bir arada ...En kısa sürede tamir olması dileğiyle...Canın sağolsun ....
ibrahimsepetçi
18-12-2008, 10:58
Geçmiş olsun derinden üzüldüm.allah başka kaza vermesin..
muratbaykent
18-12-2008, 11:32
Geçmiş olsun birader.
iz mir li
18-12-2008, 12:25
arkadaşlar mesajın tarihine baksaydınız keşke üzerinden baya bir zaman geçmiş bir sene gibi bir zaman neden güncelliyorsunuz şaştım .
Sevgili iz mir li arkadaşım bir göz yanılması sanırım bunda şaşacak bir durum yok bazen insan dalıyor!!!
Hem arkadaşlar geçte olsa bir arkadaşımızın üzüntüsünü paylaşmışlar!!!
arkadaşlar mesajın tarihine baksaydınız keşke üzerinden baya bir zaman geçmiş bir sene gibi bir zaman neden güncelliyorsunuz şaştım .
benim hatam kusura bakmayın arkadaşlar. teknesi batan bir arkadaşın üzüntüsünü paylaşmak istedim ama tarihe bakmak aklıma gelmedi.
nadirsakoglu
18-12-2008, 18:02
arkadaşa sormak lazım teknesini denize indirebildimi diye. inşallah indirmiş ve avlara çıkıyordur. bunu burada öğrenmek bile bize mutluluk veriir. mala gelen cana gelmesin diyelim.
efesli_35
18-12-2008, 20:49
Daha önce olmuş olmasına rağmen yinede geçmiş olsun yılmaz bey
efesli_35
19-12-2008, 07:01
boşverin arkadaşlar tarihi demek zamanında farkedilmemiş şuan paylaşmak bile güzel..hareket gelsin sitemize:))))
Arkadaşlar biz 2 ortak 9 metre boyunda ahşap bir balıkçı teknesi aldık..üzerinde iple çevirmeli 13 beygir lombardini var..tekne yeni bakımdan çıkmış...sizlerden ricam ahşap tekneler ve bakımlarıyla ilgili tecrübe edilmiş deneyim ve bilgilerinizi almak istiyorum..mümkünse çünkü bizim bilgi pek yok:)
seyirsubayi
20-01-2009, 20:24
dostum gecmıs olsun.... bır balıkcı ıcın teknenın bu hale gelmesı ne demek cok ıyı bılırım ... ama emınım eskısınden de daha ıyı hale getıreceksındır.....
cartel 71
21-01-2009, 22:09
geçmiş olsun arkadaşım dilerim eskisinden dahaiyisini yaparsın
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.