PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bu gün 10 KASIM

Rauf
10-11-2007, 07:47
Ulu önderimiz ATATÜRK ün aramızdan ayrıldığı günün yıldönümü aslında onu hic kaybetmedik Atamız hep icimizde yaşıyor,yaşıyacak.Rahat uyu Ruhun şaht olsun.
Hatırasına Resimleriyle ATATÜRK.
ftgOPgUHihU

Taygun KOCABIYIK
10-11-2007, 10:55
Atamız bedenen aramızdan ayrılmış olsada. Onun fikirleri, düşünceleri, ilke ve devrimleri en önemliside kurduğu Türkiye Cumhuriyeti onunla birlikte sonsuza dek yaşayacaktır.

''Benim naciz vücudum eLbet bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır. '' M. Kemal Atatürk

Alparsbeğ
10-11-2007, 13:06
Hüzün Ve Sevinç Aynı Anda:
Hüzün; Ata'mızı kaybetmenin acısını tekrar yaşamak. Ama biliyoruz ki amel defteri kapanmayan ender insanlardan biri ki Türkiye varoldukça yaptıklarımızdan haberdar edilecek. Ona layık olmalı, artık kendimize gelmeliyiz.
Sevinç; Bu gün kızım ile anaokuluna gittik, orada duyduğum gurur, gözyaşı olarak geldi bedene. O minik afacanlar onuncu yıl marşını bile gönülden mırıldanabiliyorlar.
"NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE"

Sevgi ve Işıkla Kalın

cumhur
10-11-2007, 13:27
Ulu önderimiz ATATÜRK ün aramızdan ayrıldığı günün yıldönümü aslında onu hic kaybetmedik Atamız hep icimizde yaşıyor,yaşıyacak.Rahat uyu Ruhun şaht olsun.
Hatırasına Resimleriyle ATATÜRK.
ftgOPgUHihU
raf abi emeğine sağlık,
bu gün 10 kasım atamızı canı gönülden anıyoruz, bir cumhuriyet çocuğu olarak şimdiki günler için söyleyeceğim çok şeyler var ama ?..

discus
10-11-2007, 19:44
rauf abi eline emeğine sağlık.birçok fotoğrafı ilk kez görüyorum.

bugün altıncı sanayide sabah aracımı yaptırmaya gittiğimde siren ve korna sesleriyle birlikte 7 den 70 tüm çalışanların ordakilerin işi gücü bırakıp kapılarının önünde saygı duruşuna geçtiklerini görünce gözyaşlarıma hakim olamadım.ama böyle bir vatanın evladı olduğum için sonsuz derecede onurlandım.emanetinin sonuna kadar bekçileriyiz atam..