PDA

Tüm Versiyonu Göster : Çakmaklı daki teknemiz artık yok

nevzat
11-11-2007, 21:32
Değerli arkadaşlarım ,her zaman balığa gittiğimiz ve sizlerle paylaştığım ,o güzel maceraları yaşadığımız tekne dün gece Çakmaklı barınağındaki yaklaşık ,diğer 80-90 tane tekne ile birlikte paramparça oldu.Doğal afet,yapacak bir şey yok ama müthiş derecede üzgünüm.

ismail çakır
11-11-2007, 21:49
nevzat, büyük geçmiş olsun..tekne geri gelir..canınız sağolsun..

poyraz kaptan
11-11-2007, 22:57
Dostum cok gecmişolsun cana gelmesin canın sagolsun

Aziz Gerzeli
11-11-2007, 23:18
geçmiş olsun kardeşim aynı acıyı 1995 yılında izmir pasapotta bende yaşadım

Rauf
11-11-2007, 23:19
Değerli arkadaşlarım ,her zaman balığa gittiğimiz ve sizlerle paylaştığım ,o güzel maceraları yaşadığımız tekne dün gece Çakmaklı barınağındaki yaklaşık ,diğer 80-90 tane tekne ile birlikte paramparça oldu.Doğal afet,yapacak bir şey yok ama müthiş derecede üzgünüm.
Nevzat cok gecmiş olsun tekne kaybetmenin ne demek olduğunu bilenlerdenim sağlık olsun ama mal canın yongası üzülmemek elde değişl.

gerence
11-11-2007, 23:38
Sevgili Nevzat; gelen mala olsun cana değil... Bir gün yeni bir tekne daha alabilirsin, canın sağolsun... Hepimiz büyük badire atlattık o müthiş fırtına da, sağlıkolsun...

cumhur
12-11-2007, 06:12
nevzat geçmiş olsun arkadaşım, malsefki denizciler için kasım ayı dert ayı, inşallah en kısa zamanda denizde olursun.

Taygun KOCABIYIK
12-11-2007, 08:33
Nevzat abi geçenlerde aynı şey Yılmaz abininde başına gelmişti. Tam hatırlamasamda sanırım Cumhur abi o teknenin içinde sende olabilirdin demişti. Tabi üzülmemek elde değil mal canın yongasıdır. Geçmiş olsun umarım en kısa sürede yeni ve daha güzel bir tekneye kavuşursunuz.

Anıl ÜNALAN
12-11-2007, 13:02
Büyük geçmiş olsun abi cana gelceğine mala gelsin sana bişey olmasın abi.Tekne tekrardan gelir ama can... ;)
Tekrardan GEÇMİŞ OLSUN..

Salih Reis
12-11-2007, 14:31
Nevzat kardeşim sana birsey olmasın, geçmiş olsun.

ender
12-11-2007, 16:26
Sn nevzat
geçmişler olsun.benimki galiba halen sağlam.limandan battı diye aramadıklarına göre.anahtarının yerini gösteririm çıkarsın denize üzülme.daha ölmedik.Allah canına sağlık versin.Parayla satın alınan bir şey için üzülmüyorum canın sağ oldukça yine kazanırsın daha iyisine sahip olursun.
teklifim konfiden değil gerçekten gönülden.
selamlar saygılar.

Amatör İstanbullu
12-11-2007, 16:38
Nevzat çok üzüldüm, geçmiş olsun. En kısa zamanda yenisini ve dahada iyisini alır yaptığın avlarıda bizlerle paylaşırsın. Sağlıcakla kal.

Alparsbeğ
12-11-2007, 16:47
Dostum, sıkıntını ve hüznünü içten paylaşıyorum; Ama mala gelen cana gelmesin. Teknenin dönüşü var and canın yok;

Sevgi ve Işık seninle olsun

nevzat
12-11-2007, 17:38
Değerli dostlarım,teselli paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim.Beni üzen olayın maddi boyutu değil zaten.Tekne sahip olarak ,kardeşimden yakın dayıoğlum ve diğer 4 arkadaşımındı,ama sağolsunlar her zaman beraber balığa gider kendi malımdan üstün tutardım.Kendimin olsa bu kadar üzülmezdim heralde.Ama dediğiniz gibi inşallah en kısa zamanda daha güzelini yaptırırız.Ender abi gönülden teklifin için çok teşekkür ederim.

er35han
12-11-2007, 17:59
geçmiş olsun kardeşim,bu sabah haberim oldu,çok üzüldüm.bende o tekne de çok güzel bir av yapmıştım,o yüzden üzüntünüze de ortağım.bizim tekne sağlam kaldıysa, ismaile söylersin ne zaman isterse çıkabilir,tabi sende kardeşim.gelen mala gelsin,canınız sağolsun kardeşlerim.

yilmaz
12-11-2007, 18:11
büyük geçmiş olsun. sizinde canınız sağolsun.acınızı paylaşıyorum.geçen hafta benim teknede barınakta battı.çok şükür çıkardık.20 günlük bir tadilat yapılacak.

discus
12-11-2007, 18:24
nevzat abi geçmiş olsun..en kısa zamanda daha iyisini alırsınız inşallah..

eşref sürek
13-11-2007, 15:53
bir balıkçının teknesinin batması çok kötü olay herhalde tv de gösterilen yerdir bir çok kişinin ekmek teknesi yok oldu hepinize geçmiş olsun