Tüm Versiyonu Göster : mrb
[YaNKeE]
13-11-2007, 22:50
S.a arkadaşlar bende Aranıza yeni katıldım.İstanbul İstinyeden katılıyorum.Burada ben kendi yatımın ve sürat teknemin kaptanlıgını yapıyorum.Bunun yanı sıra Balıgada Çıkıyorum..Ekstra olarakta deniz motorlarının tamir onarım ve bakımını yapıyorum.Bu siteyi mika cam arar iken sans eseri buldm bende denizi severim birde bu siteye deniz motorları die bir katagori açılırsa cok iyi olacaginin görüşündeyim.Site kodlamakla mesguldum Öndecen bıraktım ==)) inşalah iyi vakit geçiriris
Serhat,:helal:
serhat aramıza hoş geldin, katılımcı olman dileğiyle, herhalde siteye motorcuda lazımdır çünkü bir çok arkadaşın teknesi ve motoru var. rastgele.
Aramıza katılmana sevindik İstinyeli arkadaş, hoşgeldin, umarız konulara katılımcı olursun, bilgilerinden yararlanır herkes...:)
Alparsbeğ
14-11-2007, 08:19
Serhat Bey, aramıza hoşgeldiniz; keyifli paylaşımlar dilerim. Bu arada, imza ayarlarınıza yaşınızı da eklerseniz size hitapta hata etmemiş oluruz.
Sevgi ve Işıkla Kalın
hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar
Hoşgeldin
umarın memnun kalırsınız.
selamlar saygılar
Serhat bey aramıza hoşgeldiniz,keyifli paylaşımlar.
serhat bey aramıza hoşgeldiniz.
Anıl ÜNALAN
14-11-2007, 19:41
Aramıza hoşgeldiniz kalıcı ve katılımcı olmanızı diliyorum...
ibrahimz35
14-11-2007, 19:51
aramıza hos geldin hazır motorcu bulmusken sizede danısmak iterim 7.60m tekneme 85bg magrus hava sogutmalı motor ile 2\1 safak sanzuman takmayı düsünüyorum sizin fikriniz ne olur simdiden tesekkür ederim
Serhat kardeş hoş geldin.Katılımcı olmanız dileklerimle.Bol ve iri balıklı avlar.
SÜLEYMAN
16-11-2007, 19:55
motorcu kardeş, sitemize hoşgeldin, katılımcı olman dileğiyle, izninle bir sorusormak istiyorum,benim 4.90 çift cidarlı polyester teknem var, üzerinde 6,25 HP benzinli hava soğutmalı Köhler motor var, 9,9 pancar takarsam tekne bu motoru kaldırır mı?
Teşekkürler, selamlar.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.