Tüm Versiyonu Göster : minekopa gellllll
ne demiş atalarımız sabrın sonu selamettir, banada aynısı oldu 3,5 saat bekleyipde sonunda oltam yere düşünce oh be dünya varmış dedim neticesi resimde, bu güzel anıyı sizinle paylaşmak istedim. herkese rastgele.
not: ben 130 kg olunca ,2,200 kg balık ufak gözüküyor , kusura bakmayın:deli:
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
hijacker54
16-11-2007, 11:36
Güzel Balıkmış yha Başlık Güldürdü Minekop dedim yanlışmı fln çinekop olmasın fln :D:D:D:D:P
abi bu ebatlar konusunda haklısın bende 120 kg bi adam olarak balıklar hep küçük görünüyo ama maşallahı var abi ellerine sağlık daha irileri nasip olur inşallah
Taygun KOCABIYIK
16-11-2007, 12:03
Mehmet abi harika balık tebrik ederim. Afiyet şeker olsun.
Alparsbeğ
16-11-2007, 12:37
Mehmet Abi, harikasın vallahi; Ellerine sağlık
Sevgi ve Işıkla Kal
harika balık vallahi
tebrikler...:helal: :helal:
Mehmet abi tebrikler ,haarika bir balık, daha da irilerinin denk gelmesini dilerim .
eyyy mehmet remzi , nerede diye sorup duruyordun , işte muradına ermişsin maşallah, arkadaşlar kilolarıyla birtek pozverirken değil, kayıkla balığa çıktığındada başı belada, bazı müşterileri balık tutmaya davet ediyorlar , oda hemen kabul ediyorda bir yandanda yan gözle bana bakıyor, hani sen götürmezsin ama beni götürenler var der gibi, tabi na demiş atalarımız her gidişin birde dönüşü var, rapora bakın ; abi bir gittim? ufacık bir fiber kayık (e) ya allah deyip bindim , çıktık yola sırtı çekeceğiz takımları saldık başladık sallamaya, davet eden: abi kolunu içerde tut= niye = kolun dışarıda olunca kayık yan yatıyor batıcaz. arkadaşlar birde rauf abi ile remzi ikilisini görün tam komedi kumpanyası. rastgele.
not: arkadaşlar ben dedikoduyu sevmem ne gördüysem, ne duyduysam sizlerle paylaşıyorum.
not: arkadaşlar remzinin kolunu hala tartamadık.
tebrikler abi gerçekten güzel bir balık.:helal: :helal: :helal:
abi bu ebatlar konusunda haklısın bende 120 kg bi adam olarak balıklar hep küçük görünüyo ama maşallahı var abi ellerine sağlık daha irileri nasip olur inşallah
kaliba bu kilolar konusunda artık yanlız olmadığımı hissediyorum nedense;) ;) :) :)
eyyy mehmet remzi , nerede diye sorup duruyordun , işte muradına ermişsin maşallah, arkadaşlar kilolarıyla birtek pozverirken değil, kayıkla balığa çıktığındada başı belada, bazı müşterileri balık tutmaya davet ediyorlar , oda hemen kabul ediyorda bir yandanda yan gözle bana bakıyor, hani sen götürmezsin ama beni götürenler var der gibi, tabi na demiş atalarımız her gidişin birde dönüşü var, rapora bakın ; abi bir gittim? ufacık bir fiber kayık (e) ya allah deyip bindim , çıktık yola sırtı çekeceğiz takımları saldık başladık sallamaya, davet eden: abi kolunu içerde tut= niye = kolun dışarıda olunca kayık yan yatıyor batıcaz. arkadaşlar birde rauf abi ile remzi ikilisini görün tam komedi kumpanyası. rastgele.
not: arkadaşlar ben dedikoduyu sevmem ne gördüysem, ne duyduysam sizlerle paylaşıyorum.
not: arkadaşlar remzinin kolunu hala tartamadık.
İyiki dedikoduyu sevmezmişsin daha ne olsun.valla benim bi şikayetim yok remzininde yok 4.20 lik teknemizle aslanlar gibi ,gidip geliyoruz 130+127= heyecan.
Agedeşle şu resme bi baksanıza hem de CimBomlu Hemde isimlerin baş harfine bakın Mehmet Remzi Uslu--Mehmet Rauf Usluer :deli: :deli: ;) ;)
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
eşref sürek
17-11-2007, 23:24
balıkçılık sabır işidir sabretmişsin ve karşılğını almışsın afiyet olsun rastgele
baturhan
18-11-2007, 00:38
Maşallahınız var tebrik ederim..
Merhaba arkadaşlar,minekop u nerde yakaldığım hakkında bazı arkadaşlarımızın bir sorusunu okudun yukarda içinizde mutlaka daha fazla bilgi sahibi olan arkadaşlarımız vardır ama ben yinede kendimce edindiğim tercübelerimi sizlerle paylaşmak istiyorum;minekop genellikle büyük kayaların altında yuvalanarak(bunlar liman ayaklarıda olabilir)yumuşakcaları ve küçük kabuklularla besleniyor fakat ben yıllarca karides kullanmama rağmen tutamamıştım, son 6 aydır tuttuğum minokop sayısı sanırım 20 adet ten fazla,bunuda borukurduna borçluyum.ben kıyı avcılığını daha cok seviyorum oyüzden levrek,mırmır,minekop,sargoz benim en cok tuttugum balık çeşitleridir birde bunların ortak özellikleri kıyıya hemen hemen aynı mesafede yüzmeleri yani 10-15 mt gibi birde en sevdikleri şey çay ve dere agızları.kullandıgım takım 0.28 köstek ve 1251 in 5 numarası birazda evden çıkarken şans alıyorum yanıma.Sizlerinde şansınızın hep yanınızda olması dilegiyle mutlu günler.
maşallahımız var abi nice sağlıklı günlerde iyi avlar inşallah ben düşünemedimde üçümüz aynı teknede olsak:confused: :confused: :confused: :D
maşallahımız var abi nice sağlıklı günlerde iyi avlar inşallah ben düşünemedimde üçümüz aynı teknede olsak:confused: :confused: :confused: :D
Bence cokta heyecanlı olurdu KANIMCA .;) ;) :deli:
böyle bir çılgınlığa her zaman varım abi ne zaman dersen emirlerine amadeyim:)
Mehmet Abi, o balığın denizde kalan kardeşlerini Fethiye'ye kovala nede olsa bir günde gelirler ben sahilde olacağım. Saygılar.
KİLOLAR UYUYORMU KİLOLAR ?
Neden büyük balık diye tuttururuz sürekli ? çünki büyük yani kilosu çok olan makbuldür o zaman değerli kaptanımız Cumhur abimiz sana söylüyorum bizim kilolar makbul,bunları yapmak için ne kadar yedik içtik biliyormusun bak birdahaki avda teknenin başına ğecer otururum sonra yine yalvarırsın bu tarafa gel uskur boşa çıktı diye.:deli: :deli: :deli:
Neden büyük balık diye tuttururuz sürekli ? çünki büyük yani kilosu çok olan makbuldür o zaman değerli kaptanımız Cumhur abimiz sana söylüyorum bizim kilolar makbul,bunları yapmak için ne kadar yedik içtik biliyormusun bak birdahaki avda teknenin başına ğecer otururum sonra yine yalvarırsın bu tarafa gel uskur boşa çıktı diye.:deli: :deli: :deli:
hah korkuttuğun şeye bak, bende gelir yanına otururum, arkadaşlar bu remzi balığa gidş ve dönüş yolunda yatıp uyumaya bayılıyor,kıç üstünde uyuyor ıslanıyor ( :rolleyes: ) , baş üstünde uyuyor arkadan pervana boşa çıkıyor(:P ), kamaraya gir yat diyorum, hayatta olmaz diyor (:deli: ), o zaman ben ne yapayım ? siz s öyleyin. rastgele.
:oha: :rolleyes: Kaptanım balık bulamayınca uyurum tabiii
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.