Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : istarvit avı

baskan
21-11-2007, 09:51
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links]) [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
17.11.2007 cumartesi aslında sinopta bu tarihlerde hava kar fırtına olur ama biz av yapma fırsatı bulduk saat 2.30 başladık 5.00 hava karıncaya kadar gördüğünüz balıkları aldık.selamlar Rasgelsin

dudi
21-11-2007, 10:08
maşallah inci gibi dizmişsiniz emeğinize sağlık

Taygun KOCABIYIK
21-11-2007, 10:47
Ali abi tebrikler çok şahane av olmuş. Avlandığınız bölgede çok hoş.

nevzat
21-11-2007, 11:54
Başkanım tebrikler,güzel macera yaşamışsınız.Haa bu balıkları yedikten sonra tatlı olarak kestane balı da yemişsindir;) Yeni maceralara rastgele.

Rauf
21-11-2007, 12:57
Maşalah gayette iri balıklar karadeniz bir başka oluyor helede karadeniz ıstavriti afiyet olsun tebrikler.

baskan
21-11-2007, 16:32
Teşekkürler.Hakikaten bulunduğumuz yer olağanüstü güzel sinoplu amatör balıkcıların gözde yeri sezona göre gece gündüz dolu oluyor ne zaman giderseniz gidin mutlaka birileri oluyor tanışma, muhabbet, yardımlaşma, balık, doğa daha ne olsun burdan sizlere çok resim gönderecem allah nasip ederse bu siteden öğrendiğimiz tekniklerlede değişik balıklar yakalamayı umut ediyorum..Rasgelsin

cumhur
21-11-2007, 20:24
ali kardeş güzel av olmuş,takımın yemlimi, çaparimi içlerinde izmaritde var galiba?
rastgele.

baskan
21-11-2007, 21:28
Düzeltme:Arkadaşlar resimlere başlık atarken izmarit avı yazacağıma istavrit avı yazmışım onu da düzgün yazamamışım ya neyse kafamda hep resimleri siteye yerleştirebilecek miyim diye düşünüyordum malum ilk resim gönderiyorum maruz görün gerçi istavrit te vardı resimlerde yanlış değil...yem konusuna gelince yemli ince kesilmiş zargana ama izmarit midye’yi ve teke’yi (cıngıriye) daha çok seviyor kendi yaptığım üçlü çapara 10 gr kurşun var ucunda siyah 7 numara iğne aynı anda el oltası’da kullandım tek iğneli iğnenin bir karış üstünde küçük kurşun ikisini aynı anda attım biraz zor oluyor ama kış günleri kısa kısa zamanda ne alabilirsek zaten akşam saatleri bollaşıyor balık bu sıralar gece de istavrit yapıyor…….

discus
21-11-2007, 22:23
tebrikler devamını bekliyoruz.afiyet olsun..