Tüm Versiyonu Göster : 21 kasım lüfer avım
ismail çakır
21-11-2007, 12:21
dün akşam yağmurun durması ve havanın poyrazlamasıyla levrek umutlarımız arttı ve balığa gitmeye karar verdim.akşam üzeri 6 tana de izmarit balığı alarak yola koyuldum.levrek olmazsa lüfere bakarım dedim. iyiki de izmaritleri almışım. bütün uğraşıma rağmen at-çek ile levrek yakalayamadım.
lüfere yemli takım attım. akşam suyunda 3 tane lüfer aldım.lüfere attığım takımın birinden de kefal aldım.sabah suyunda yemli takım ile 3 tane daha lüfer aldım. daha sonra da at-çek ile bir lüfer daha yakaladım. başka da balık olmadı. toplamda 3 kilo lüfer ve 1 kefal yakaladım.. levrek umutlarını birdahaki gidişe devrettim.
rastgelsin...
[Only Registered Users Can See Links]
araştırıcı
21-11-2007, 12:29
Merhaba İsmail Bey...
Size ait av raporlarını merakla takip ediyorum...
Tebrik ederim.. Bereketli ve keyifli avlarınızın devamını dilerim...
Selamlar
ismail abi yine rastgelmiş maşallah valla kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum darısı bizim başımıza:)
Hemşo sende bu azim varken gecen senekilerinden bile daha baba levreklerini yakalarsın.ama şu zamanda lüferin tadıda başka olur hele kömür ızgarasındaaa afiyet olsun.
Anıl ÜNALAN
21-11-2007, 15:23
Tebrikler İsmail abi güzel balıklar avlaması muntazam zevklidir eminim bu balığın , devamını diliyorum.
Tebrikler
bir başka yazıda bu sitede bişeyler var diye okudum.
garip ama evet var.. şans artık bizede gülüyor.büyük ihtimal iyi niyetlilerin çokluğundan kaynaklanıyor.hep böyle gitmesi dileğiyle
selamlar saygılar.
ismail çakır
21-11-2007, 16:04
Merhaba İsmail Bey...
Size ait av raporlarını merakla takip ediyorum...
Tebrik ederim.. Bereketli ve keyifli avlarınızın devamını dilerim...
Selamlar
levent bey teşekkür ederim..ben de sizin ne kadar meraklı olduğunuzu biliyorum..umarım gönlünüzdeki balıkları yakalama imkanı buluyorsunuzdur..ben de size ve bütün balıkçı doslara BEREKETLİ VE KEYİFLİ avlar diliyorum..
rastgelsin...
arayadis
21-11-2007, 17:27
İsmail abi eline sağlık çok güzel av olmuş hafta sonu havalardan çok fazla rapor okuyamadık sizin raporla kendimize geldik.
Forumların hepsini araştırdım at çekle lüfer konusunda bilgiler var fakat yemle lüfer hakkında bilgi bulamadım olta nasıl olmalı,yem nasıl takılmalı,nasıl yerlerden avlanmalıyız.. bilgilerinizi benim gibi meraklılarla paylaşırsanız çok sevinirim Teşekkürler.Daha iyi avlar yapmanız dileğiyle..
Hasan BALIKÇI
21-11-2007, 18:45
sana saygı duyuyorum ısmaıl abı helal olsun.hemde bınlerce kere sana yakışan bu.:helal: :helal: :helal: :helal:
ismail abi gene yapmışın yapacağını,bizim tarafların balığını buradan gördükce, rauf abinin dediği gibi mangal geliyor aklımıza, at mangalada bizim adımıza afiyetle ye.
rastgele.
İsmail abi,tebrikler.Kefal izmaritli takıma nasıl atladı hayret?Levrek avlarını ve fotolarını sabırsızlıkla bekliyoruz.Rastgele.
ismail abim ellerine sağlık..paylaşımın için teşekkürler.inşallah beklediğin levreklerinde haberlerini yayınlarsın bizlere...:helal: :helal: :helal:
Taygun KOCABIYIK
21-11-2007, 22:30
İsmail abi harika balıklar tebrikler.
(Cevat abiye katılıyorum izmarite nasıl getirdin o kefali :) )
eşref sürek
21-11-2007, 23:34
ismail bey gecen senede aynısı oldu biz burada beklerken oralardan lüfer haberleri geldi fırsatı değerlendirin bol balıklı avlar rastgele
Tebrikler
bir başka yazıda bu sitede bişeyler var diye okudum.
garip ama evet var.. şans artık bizede gülüyor.büyük ihtimal iyi niyetlilerin çokluğundan kaynaklanıyor.hep böyle gitmesi dileğiyle
selamlar saygılar.
İsmail abimiz yapmış yapacağını yine Maaşallah,tebrikler abi,beklediğin hatta beklediğimiz levreklere bir an önce kavuşursun inşallah.Ender abi size de şansın gülmeye başlamasına sevindim,tabiiki bu sitede bi uğur var çünkü yaşanılan güzel maceraları heyecanla bekleyen insanlarla dolu.Çok daha iyi avlara rastgele.
İsmail abi süper av olmuş yine..
Tebrik ediyorum...
Seni tek geçiyorum abi...:helal: :helal: :helal:
tebrikler ismail abi
süper av olmuş.
daha da süper avlar dileğiyle
rastgelsin.
lüferler şahane abi tebrikler..
ismail abi lüferler şahane tebrik ederim.gerçi ben senin çupra resimlerini daha çok beğeniyorum.bu yaz ayvacığa gelicem benim baba memleketi orası ahmetçe köyü.nasip olursa bende asos körfezinde balık avlıcam umarım. seninde vaktin uygun olurda görüşürüz.hepimize rastgelsin.
hamurabi
24-11-2007, 02:21
sayın abim ellerine saglık,sen sanırım bizlerin pirisin,biz müritlerine yol göster
İsmail tebrikler süper bir av olmuş. Ne yazıkki biz İzmirde lüferi pek bulamıyoruz.Yada ben bilmiyorum.Avlarının devamlılığı dileklerimle.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.