Tüm Versiyonu Göster : kuşadasından mercanlar
by_tiger
24-11-2007, 13:23
:helal: [Only Registered Users Can See Links]
[Only Registered Users Can See Links]
Taygun KOCABIYIK
24-11-2007, 13:34
Hamdi abi yenmez onlar ıyy bayat bayat hem kartlamıştır onlar sen izmire yolla ben çöpe atayım onları :D
Lambukalarda çok güzel abi onlarıda derisini yüzüp pişirin tarifini yazmıştım. Çok lezzetli oluyor. Tebrikler tümü için
taygun bi kısmınıda buraya yollada bende atayım çöpe hepsi sana fazla gelir yanlış anlama kötü bi niyetim yok maksat sana yardımcı olmak:D :D :D
hamdi abi ellerinize ve emeğinize sağlık
Yaa Hamdi kardeşim bende alanyadaki mercanlar nereye gitti diyordum ahanda hepsi kuş adasında mekan eylemişler tebrikler afiyet olsun.
hamdi kardeş bende rauf abi gibi düşünüyorumda, 2 . resimde elide tuttuğun balon balığımı ?. teşekkürler rastgele.
hocam maşallah kırmızılar bir harika..tebrikler devamı gelir inşallah.
tago atacaksan bizim kapının önündeki çöpe atabilirsin kardeşim kediler sever onları..
kartallı
25-11-2007, 10:53
tebrikler tebrikler tebrikler....ekibi kutluyorum...saygılar
by_tiger
25-11-2007, 11:48
hamdi kardeş bende rauf abi gibi düşünüyorumda, 2 . resimde elide tuttuğun balon balığımı ?. teşekkürler rastgele.
hayır kardeş onlar lambuka... ilgine teş..
eşref sürek
25-11-2007, 13:01
mercanlar harika bizim buralarda eskiden çoktu ama şimdi pek yok hastasıyım o pembelerin ancak derin suya gidersek oralarda var onlarda bunlara benzemiyor tabiki rastgele
Hamdi abi tebrikler,içim cızladı vallaa görünce zira bu mercanları yakaladığımız teknemizin battığını sanırım siteden takip etmişindir.Ne diyelim şimdilik sizlerin tuttuklarıyla idare edelim, inşallah teknenin yenisine sağlık.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.