Tüm Versiyonu Göster : kartal sahil isparileri
jumbo160
24-11-2007, 14:28
güzel bir cuma günü saat1400 ten 1700 kadar kartal sahilinden aldığım isparleriler yem olarak serdar kardeşimin tavsiyesi üzerine canlı teke kullandım sonuç çok güzel oldu :))
[Only Registered Users Can See Links]
tavalık olmuş maşallah daha iyi nasip olur inşallah emeğinize sağlık
Taygun KOCABIYIK
24-11-2007, 14:43
Ali abi sizin kartal sahilinde suya hormon mu verdiler ne yaptılar bu ısparozların hali ne tepsi gibi her biri izmirde olsa şöyle eşşek ısparozları mis gibi tutup yesek. :helal: Tebrikler afiyet olsun ben bayılırım ısparoza
Ali kardeşim afiyet olsun bende askerde (mersin)nöbetteyken (bahriyeli) bu arkadaşlardan cok tutardım hemde sığır!! etiyle bağzan av o kadar iyi giderdiki nöbeti devralmaya gelen askerlerin nöbetini bile tutardım selamlar rastgele.
ali kardeş ben burada tayguna katılıyorum, heleki bizim burdakiler 5cm i gecmiyor, tadını özledim valla. rastgele.
serdar abicim bunlar eşek değil maşallah deve, hatta fil isparozu olmuşlar abi.ancak dikkat ettim abi sizin orada ne yakalasanız bizim burdakilere göre çok iri.sence sebebi ne olabilir abi.
kartallı
25-11-2007, 10:43
tebrik ederim ali abi...mavi deniz anası bulursan saçaklarıyla karagöze dene bi...saygılar...
mehmeterhan
06-12-2007, 23:10
abı boyle ısparoz tutacaksam cıpra gelmesede olur
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.