Tüm Versiyonu Göster : acemiden resimler bu pazara ait
hamurabi
25-11-2007, 21:12
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links]);) :) :) [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
legend1907
25-11-2007, 21:53
selam
usta o yakaladigin nedir öyle :confused:
birde manzara harika ahhhhh türkiye ahhhhhhhhhh
rastgele
Taygun KOCABIYIK
25-11-2007, 22:15
İlker abi Hakan abi adına ben yanıtlayım. Ahtapot oluyor o canlı :) çok lezzetlidir salatası yapılır genellikle.
Av dünyasına hızlı bir başlangıç yapan Hakan abimi yürekten tebrik ediyorum. Şansın hayatının her alanında en az bu günkü kadar olsun abi.
hakan yer soruyordun ,en güzel yeri bulmuşsun, ahtopotuda almışsın güzel bir av olmuş, taygunun dediği gibi hızlı bir giriş buna derler. rastgele.
eşref sürek
26-11-2007, 14:18
manzara ve ahtapot güzelmiş ahtapotun salatası dışında ızgarasıda süper olur tavsiye ederim
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links]);) :) :) [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Hakan arkadaşım ahtapot kallavi ne yaptın saldınmı yoksa şokladınmı.buradaki izmirli amatörleri takip et nerede avlandıklarını hep belirtirler selamlar rastgelsn.
hamurabi
26-11-2007, 19:09
rauf abi iş geregi ayda bir antalya geliyorum,ilerliyen zaman içersinde sizinle tanışıp bir cayınızı içip engin tecrübelerinizden yaralanıp.iki satır sohbet etmek isterim
legend1907
26-11-2007, 20:47
yaw ben ahtapot felan tutsam onu tekrar denize atarim hani atalarimiz demis ya denizden babam ciksa yerim yok be abi ben yemem bu ahtapotu :P :P
:helal: Tebrikler ,görüntüsü pek hoşuma gitmesede lezzetli bir deniz ürünü bol şanslar
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.