PDA

Tüm Versiyonu Göster : taygunun palamutu

cumhur
27-11-2007, 14:06
baktımki taygun palamut istiyor, bende olur dedim, buyurun. rastgele.
çekim rauf abiden, teşekkürler
balıklarımız balıkhane gitti ama bu gün çok balık gelmiş fazla para etmedi.yarına yine devam.

G8syOLChpWU

TAYGUN İŞTE BALIĞIN

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

dudi
27-11-2007, 15:41
taygun hepsini tek başına yiyemezsin gel beraber yiyelim bunu amacım sırf sana yardımcı olmak yanlış anlama:D :D :D
ellerinize ve emeğinize sağlık cumhur abi

Taygun KOCABIYIK
27-11-2007, 16:55
Cumhur abim vallaha bu kadar çabuk beklemiyodum palamutları :D çok teşekkürler benim balığı bir zahmet köpüğe koyup otobüse ver ben garajdan alırım :D

er35han
27-11-2007, 18:07
cumhur abi bu ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! videoyu seyretmeye başlayınca elindeki tek balığı görüp,''maşallah bir tane ama sağlam balık'':helal: demiştim.devamında takımın geri kalanını gördüm:oha: afalladım abi,maşallah diyorum..başkada birşey demiyorum....:helal: :helal:

nevzat
27-11-2007, 20:28
Tebrikler demek az gelir Cumhur abi,vallaa şaşırdım ne yazacağımı.İşi bilmek gerçektende başka abi ve sen bu işi biliyorsun, helal olsun .

Egeli
27-11-2007, 21:02
Cumhur kaptan Müthiş av olmuş..
eline koluna sağlık....
:helal: :helal: :helal:

eşref sürek
27-11-2007, 21:50
cumhur reis ve rauf abi ellerinize sağlık hem av hem çekimler çok güzel hepinize rastgele

Amatör İstanbullu
28-11-2007, 02:05
Cumhur Kaptan tebrikler. Bereketli olsun. Rastgelsin.

Amatör İstanbullu
28-11-2007, 02:07
Rauf Abi sizede buradan paylaşımınız için teşekkür ederim. Sağolun.
Sağlıcakla kalın.

cumhur
28-11-2007, 05:02
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim, sizlere şu nu açıklamak istiyorum; ben balıkcılığı profosyonel yapıyorum, bu sene yöremizde balıkta azalma var yoksa bu tür görsel mesajlarımız daha çok olurdu, bu görüntülerle sizlerin ufkunu genişleterek bu tür balıklarıda yakalayabileceğinizi vede takıldığınız yerlerde sizlere yardımcı olabilmek beni mutlu edecektir. rastgele.

Rauf
28-11-2007, 05:56
Sevgili dostlarım cumhur kardeşimiz kendisininde dile getirdiği gibi ticari balıkcılık yapan bir arkadaşımız dolayısıyla onun uyguladığı teknik ve beceri kendi mesleği icabı ve bu işten ekmek parasını cıkartıyor.dolayısıyla sitemize üyeliği benim ricam üzerine olmuştur.yaptığı avlardan balıkcılığın püf noktalarından bizlere katkıları olucaktır.kullandığı takımlar biz amatörler icin uygun değildir zatende gereği yoktur zaten kendisine sorsanız söylemez.ama amatörler icin amatör takımlar veya tüyolar verebilir.Benim şahsi fikrimi şu yazılı orkinos palamutu icin sorarsanız.bizim icin 15 numara büyük gelir Zor cok Zor bir takım ve bu işi 4 saat aralıksız cekiyor allah kolaylık versin bereketli avlar dilerim.selamlar.

Rauf
28-11-2007, 06:11
Rauf hocam, çekimler için sağol...Bu güzellikten bizi mahrum bırakmadın....
Cumhur bey bu ne ya....:oha: Maşallah kardeşim...Bereketli olsun...

Rica ederim saat dokuz bucukta hanımla oturmuş kahvaltı ediyoduk zır telefon -ağbi gel iyi balık aldık onu cekte siteye koyalım.şimdi gitmesen olmaz adamı biz musallat ettik başımıza tıkıştırdım bişiler koştum limana ne yapalım buda böyle model cekicez selamlar.

gerence
28-11-2007, 20:40
Sevgili Rauf kaptan;
Gerek prof. Cumhur'u siteye maletmen ve gerekse bilgi ve tecrübelerini hazırlamış olduğun güzel yazılar ,resim ve videolarla bizlere aktardığından dolayı; sana teşekkürler borçluyuz...
Ellerine sağlık...
Bir gün görüşmek üzere...

ADNAN
29-11-2007, 23:39
Rauf abi çekimler ve resimler harika ellerine sağlık cumhur ustanın da ellerine sağlık bereketli olsun yine izledik, izleye izleye öğreneceğiz bu işi ne yapalım... ;) ;)

Rauf
30-11-2007, 12:11
Sevgili Rauf kaptan;
Gerek prof. Cumhur'u siteye maletmen ve gerekse bilgi ve tecrübelerini hazırlamış olduğun güzel yazılar ,resim ve videolarla bizlere aktardığından dolayı; sana teşekkürler borçluyuz...
Ellerine sağlık...
Bir gün görüşmek üzere...

Yusuf kardeşim bende cumhuru yeni tanıdım sayılır fazla değil 2 ay kadar olmuştur o arkadaşlar misina ile yaptıkları bütün avları oluşumunu yazıcaklar bizde yalnız biz amatörlerin yaptıklarını değil birazda ticari balıkcıların yöntemlerinden hayatlarından kısa,kısa bilgiler edineceğiz.ama yakında kendi videolarını kendileride yapıcak.selamlar

Rauf
30-11-2007, 12:15
Rauf abi çekimler ve resimler harika ellerine sağlık cumhur ustanın da ellerine sağlık bereketli olsun yine izledik, izleye izleye öğreneceğiz bu işi ne yapalım... ;) ;)

Adnan kardeşim şindilik destek bizden ama yakında kendi videolarını yapıcaklar ama yapmasalarda olur enteresan bişiler olunca benimde işime geliyor.;)

baturhan
08-12-2007, 23:30
Maşallahın var ne diyelim,sağlıklı bol kazançların olsun..