Tüm Versiyonu Göster : 82 Cm 5.325 Kg Bursa'nin Trofesi
activist
04-12-2007, 06:53
Sabah saat 06 da başlayıp öğleden sonra 16 da sona eren Komutanımız Ali bey ve dostum hikmet ile beraber geçirdiğimiz güzel bir av,güzel bir pazar:P :P
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
activist
04-12-2007, 06:57
Bu da sabah teknemizi akşamda soframızı şenlendiren TUZDA LEVREK
ismail çakır
04-12-2007, 06:58
ömer bey, maşallah çok güzel levrek... tebtikler..
ömer usta çok güzel av olmuş tebrikler,heleki tuzdada pişirmişsin öfff sabah sabah ! afiyet olsun, rastgele.
Ömer arkadaşım seni ve arkadaşlarını tebrik ederim ağbi şu levreklerin yakalama sırrını bi yassana valla merak ediyorum hani rapalasını falan paylaşımın icin teşekkürler afiyet olsun selamlar rastgelsin.
eşref sürek
04-12-2007, 10:13
ömer bey tek kelimeyle süper bir balık ne ile yakaladınız afiyet olsun rastgele
maşallah sabah sabah ağzımzın suyu aktı valla yemesi zevkli yoksa tutması mı hala kara veremedim:D
Michelangelo
04-12-2007, 10:36
maşallah sabah sabah ağzımzın suyu aktı valla yemesi zevkli yoksa tutması mı hala kara veremedim:D
abi valla okuldan arkadaşlara gösterdim milletin ağzının suyu aktı paylaşım için saol ;)
Anıl ÜNALAN
04-12-2007, 16:10
Tebrikler çok güzel balık gerçekten devamını dilerim böle güzel avların.
Ömer abi tebrikler ,levreği (turnayı) gözünden vurmuşsun vallaa.Her daim güzel avlar dilerim.
Taygun KOCABIYIK
04-12-2007, 17:39
Ömer abi tebrik etmek az kalır İsmail ustadan sonra sende babaçko levreği almışsın helal olsun afiyet şeker olsun.
adapot defkan
04-12-2007, 17:39
tebrikler harikasınız gerekende yapılmış mundar gitmemiş gariban
Harika balık tebrikler :helal: :helal: :helal:
tebrikler usta levreği yakalamak bi ustalık, böyle pişirmekte bi ustalık afiyet olsun sakın rakı yoktu deme ağlar o garip. afiyet olsun hepimizin oltasınada böyle bi alamet bi gün vursun. cümleten rastgele.
activist
04-12-2007, 21:40
:helal: Çok değerli dostlar:helal:
Mesaj gönderme nezaketinde bulunan herkese çok teşekkür ederim:D .Herşeyin çok daha fazlası sizlerin olsun.Saygılarımla:P :P :P
:helal: Çok değerli dostlar:helal:
Mesaj gönderme nezaketinde bulunan herkese çok teşekkür ederim:D .Herşeyin çok daha fazlası sizlerin olsun.Saygılarımla:P :P :P
Ömercim bizde sana teşekkür ederiz lakin bağzı sorularda var!! cevap vermek istemezmisin?selamlar.
activist
05-12-2007, 08:49
Rauf ağbi sorular dediğin neydi anlıyamadım özür dilerim
hemşerim güzel balıklar afiyet olsun rastgelsin
activist
05-12-2007, 21:01
hemşerim güzel balıklar afiyet olsun rastgelsin
Daha güzelleri sizlerin olsun inşallah:P :P :P
activist
06-12-2007, 10:29
tebrikler harikasınız gerekende yapılmış mundar gitmemiş gariban
Volkan kesinlikle mundar gitmedi:D :D gereken ilgi ve alaka gösterilmiştir.:P :P :P
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.