Tüm Versiyonu Göster : acemi pilot
ibrahimz35
04-12-2007, 21:25
[Only Registered Users Can See Links]
Taygun KOCABIYIK
04-12-2007, 21:31
Abi bize böyle yapan bir pilot olsa arkasından heralde bir kamyon küfür yerdi :D
Abi bize böyle yapan bir pilot olsa arkasından heralde bir kamyon küfür yerdi :D
taygun sana bir anımı anlatayım, benim bir tarafım tekirdağ şarköydür,gencim 16 -17 yaşlarındayım, şarköy açıklarından algarnayla karides avına çıkmıştık, algarnayı suya indirdik yavaş yavaş çekmeye başladık, arkadaş dümende ben yanında muhabbet ederek gidiyoruz, arkadaş bir ses geliyor duyuyormusun dedi, bende motordanmı dedim yok başka bir şey, ikimizde arkaya dönüp bir baktık 2 ad jet savaş uçağı tam üstümüze doğru geliyor, biz iki saksağan pilotlara el sallıyacağız diye ayağada kalktık el sallıyoruz bunlar üstümüzden geçti ? valla aradan 3 - 4 saniye geçti bir gürültü ve egzoz dumanı, inan ikimizde kulaklarımızı zor kapadıkbir ara ölüyorum zannettim, bidaha öyle yakından geçerken görsem hemen oradan tüyerim, tavsiyeme kulak verin.
video güzelmiş emeğinize sağlık, teşekkürler.
Aziz Gerzeli
04-12-2007, 22:40
taygun sana bir anımı anlatayım, benim bir tarafım tekirdağ şarköydür,gencim 16 -17 yaşlarındayım, şarköy açıklarından algarnayla karides avına çıkmıştık, algarnayı suya indirdik yavaş yavaş çekmeye başladık, arkadaş dümende ben yanında muhabbet ederek gidiyoruz, arkadaş bir ses geliyor duyuyormusun dedi, bende motordanmı dedim yok başka bir şey, ikimizde arkaya dönüp bir baktık 2 ad jet savaş uçağı tam üstümüze doğru geliyor, biz iki saksağan pilotlara el sallıyacağız diye ayağada kalktık el sallıyoruz bunlar üstümüzden geçti ? valla aradan 3 - 4 saniye geçti bir gürültü ve egzoz dumanı, inan ikimizde kulaklarımızı zor kapadıkbir ara ölüyorum zannettim, bidaha öyle yakından geçerken görsem hemen oradan tüyerim, tavsiyeme kulak verin.
video güzelmiş emeğinize sağlık, teşekkürler.cumhurum neden tayguna anlatıyorsun ? bizim neyimiz eksik?
Vay vay ne bu ama filmde bir animasyon seziyorum zira videonun bir yerinde balıkcı arkadaşın ters acıdan bir görüntüsü var (yani biri ön taraftan bir diğeride arka veya sol taraftan iki kamera cekmiş)bu calışılmış bir video ama yinede başarılı olmuş teşekkürler.
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
burada ucağın sesini biri duyuyor öbürki duymuyor?
Arkadaşını dürtüyor!!ucağı gösteriyor?
İşte arkadaşın ters acıdan cekilen videosu (ikinci kamera)
yine ters acı sağ kol ile motorun ipini cekiyor.
motor calıştırma anının düz acıdan önden cekilmiş videosu.
iyi calışılmış bie video ama her kez yemez.
ismail2776
05-12-2007, 15:18
rauf abi tebrik ediyorum. ben hiç dikkat etmemiştim bu ayrıntılara
adapot defkan
05-12-2007, 15:34
oldukça güzel paylaşım için teşekkürler:helal:
aziz abi ben orda şunu anlatmak istedim, küfür meselesi, öyle çok sayıp sövdükki anlatmayı unutmuşum, yoksa başka birşey değil abi,
rauf abi yine teşhisi koymuşsun, tebrkler.
Anıl ÜNALAN
05-12-2007, 19:53
Bende pilot acemi değil aşırı profesyonel yapması gerekeni tam anlamıyla yapmış iki balıkçıyı tehlikeye atmamak için koca ormanı kül olmasına terkedemez.Ülkemizde de bundan güzel bir olay yaşandı bu yaz oldu bu olay neresi olduğunu tam olarak hatırlamıyorum ama balık çiftliğinin (karada tamamen yapay) içinden suyu alıp yangına müdale etmiş denize ulaşması için çok vakit kaybetmesi gerekirken balıkları ızgara yapmayı tercih etmiş ve çok yerinde bir müdale etmiş değerli pilotumuzu tebrik ederiz..
Bizim körfezde böle pilottan korkumuz yok sadece korkumuz hücumbotlardan geçenlerde kanal dediğimiz gemi suyuna yakın bir bölgede av yaparıyoruz ve o gün tatbikat var onlarca gemi gitmişti görmüştük aradan 2 saat sonra iki tane hücumbotu tam üzerimize gelirken gördük ortalama kanalda 15 tekneyiz tekneler arasında espriler ve haklı korkular başladı yan tekneden güven abi bağırıyor akgül abiye akgül bağlanma ipini hazırla uskumru avı için geliyo bunlar öteki diyor yok yok hekime kalamara gidiyo aramızdan geççek ötekisi diyo ne hekimi ya bunlar bizi biçmeye geliyo ölmek istemeyenler çeksin çapasını hemen biz gülüyoz güven abi çok tecrübelidir bayada samimi olduğumuz bir insan "korkmayın yakın geççek hep böle yapıyolar istikamet böle" bizde gülüyoruz 3-4 dakika geçti ve hücumbotlar yanımızdan geçti en fazla aramız 100mt idi ve 3 dakika sonra gelen dalgalar tekneleri toros dağlarının tepesine çıkarttı bi tekneye bakıyorum bizden 5 metre yüksekte bi tekneye bakıyorum bizim 2 metre altımızda biraz korku biraz eğlence ile karışık çok güzel bir anı gerçekleşmişti hiç unutamıyorum ve unutamamda :D
Taygun KOCABIYIK
05-12-2007, 20:00
Bizim körfezde böle pilottan korkumuz yok sadece korkumuz hücumbotlardan geçenlerde kanal dediğimiz gemi suyuna yakın bir bölgede av yaparıyoruz ve o gün tatbikat var onlarca gemi gitmişti görmüştük aradan 2 saat sonra iki tane hücumbotu tam üzerimize gelirken gördük ortalama kanalda 15 tekneyiz tekneler arasında espriler ve haklı korkular başladı yan tekneden güven abi bağırıyor akgül abiye akgül bağlanma ipini hazırla uskumru avı için geliyo bunlar öteki diyor yok yok hekime kalamara gidiyo aramızdan geççek ötekisi diyo ne hekimi ya bunlar bizi biçmeye geliyo ölmek istemeyenler çeksin çapasını hemen biz gülüyoz güven abi çok tecrübelidir bayada samimi olduğumuz bir insan "korkmayın yakın geççek hep böle yapıyolar istikamet böle" bizde gülüyoruz 3-4 dakika geçti ve hücumbotlar yanımızdan geçti en fazla aramız 100mt idi ve 3 dakika sonra gelen dalgalar tekneleri toros dağlarının tepesine çıkarttı bi tekneye bakıyorum bizden 5 metre yüksekte bi tekneye bakıyorum bizim 2 metre altımızda biraz korku biraz eğlence ile karışık çok güzel bir anı gerçekleşmişti hiç unutamıyorum ve unutamamda :D
Anılım vallahi kabus gibiydi, motorları biraz büyükmüydü neydi sanki :D
Anıl ÜNALAN
05-12-2007, 20:13
Anılım vallahi kabus gibiydi, motorları biraz büyükmüydü neydi sanki :D
Sende varmıydın o gün yav :)
ibrahimz35
05-12-2007, 21:36
rauf abi ben bu videoyu izlerken cok güldüm o yüzden sizinle paylastım
İbrahimcim Rauf beyin dediği gibi animasyon var ama süper bir heyacan emeklerine sağlık.
rauf abi ben bu videoyu izlerken cok güldüm o yüzden sizinle paylastımİyi yapmışsın ibrahim bende ilk seyrettiğimde manyakmı bunlar derken aslında teknedekilerin suya atlama sahnesi kafama takılınca yeniden seyredeyim deyince ayıldım teşekkürler.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.