Tüm Versiyonu Göster : 18 Aralik Avi...
ismail çakır
18-12-2007, 13:41
bu sabah yine balıktan geldim.. yine sahte balık at-çek ve yemli takım ile bu levrekleri ve KDV olarak da çıprayı yakaladım..
rastgelsin...
[Only Registered Users Can See Links]
[Only Registered Users Can See Links]
araştırıcı
18-12-2007, 14:24
Maşşallah.... Ne güzel hayvan şu levrek....
Çok şanslı ve ustasınız... Ustalığınız ve bizlere verdiğiniz ders gibi motivasyon beni hırslandırıyor...
Bereketli ve keyifli avlarınızın devamını dilerim..
abi sen adama saç baş yoldurtursun valla süpersin süper ellerine ve emeğine sağlık
Taygun KOCABIYIK
18-12-2007, 15:26
Poyraz yaramış abi :) tebrik ederim KDV oranının arttırılması taraftarı olduğunu bildirmek isterim :D
Tungaalp_07
18-12-2007, 18:11
ismail abi tebrikler yine ustalığını konuşturmuşsun,levrekler süper emeğine sağlık abicim devamını dilerim...saygılarımla
Amatör İstanbullu
18-12-2007, 23:46
Çok güzel av olmuş. Tebrikler, afiyet olsun.
kullandığınız sahte veya sahtelerin resimlerini veya özelliklerini yazarsanız güzel olur bence
kartallı
19-12-2007, 13:02
tebrik ederim ismail amca...sahten yine aynı sahtemi....turunculu yeşilli olanmı...saygılar...
Anıl ÜNALAN
19-12-2007, 13:17
İsmail abi tebrik ederim yine yapmışsın yapacağını çupra gerçekten çok güzel bu sefer dış kapının mandalı konumuna alınmaması beni mutlu etti :)
Maşallah yine haarika balıklar ,tebrik ederim İsmail abi.
legend1907
19-12-2007, 21:26
harika olmus bayram arefesinde :helal: :helal: :helal:
O sabahta diğer gelicek sabahlarda bu balıklar sihirli bir şekilde ismail ustadın oltasına takılacaktır o kadar diyom oradan gecmeyin diye şu balıklara annatamadım gitti gelsinler alanyaya öğrensinler buradakilerden nasıl zokaya gelmemeyi.!tebrikler hemşo ver coşkuyu ver coşkuyu.
Abi bunların zekatını ne zaman vericen haber verir sen sevinirim:D
ismail abi tebrikler doldurmuşsun taşın üstünü maşllah sana orda bi fotoğraf studtosu yapsak güzel olacak:D :helal: :helal: :helal:
baturhan
25-12-2007, 15:07
İsmail abi oradaki büyük levrek ile vesikalık resim çektirilir vallaha,tebrik ederim,elinize sağlık
ismail abim maşallah. allah artırsın. afiyet bal şeker olsun.yanlız birşeyi anlayamadım. çipura da atçek ile mi geldi be abim? bu ne nasiptir ya rabbim?
ismail abi geç oldu ama şahane bir av daha yapmışsın nasip olursa bu sene ayvacığın ahmeetçe köyüne gelicem köy küçük kuyuya 9 km umarım o bölgede senin avlandığın yerler kadar bereketlidir.
HALDUN YALIMLI
08-01-2008, 20:02
İsmail abi senin avlarını ben Ege Ünv. Su Fak.inde araştırma konusu yapılıp, öğrencilere bitirme tezi konusu olarak verilmesini teklif edeceğim. RASTGELSİN
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.