Tüm Versiyonu Göster : Yine Cesme Dalyandaydik
mehmeterhan
24-12-2007, 10:28
her ne kadar dalyan lımanına levrek avlamaya gıtsekde her seferınde kefalle donduk o bahsedılen mutıs levreklerı bır turlu yakalıyamadık
[Only Registered Users Can See Links]
Taygun KOCABIYIK
24-12-2007, 12:03
İshak abi resime müdahale ettim.
Mehmet abi kefallere söylencek pek bir söz yok maşallah çuvalla yakalamışsın :) Umarım levrekli avlarını yakında görürüz.
Valla kardeşim acık acık söliyim balığa gidipte balıksız dönmedin yaa en mühimi bu balık olsunda artık hedef balık olmasa bile kefalında kalbini kırmamak lazım:) selamlar afiyet olsun.
mehmeterhan
24-12-2007, 12:56
evet su resım ayarlarını bı tutturamadım duzelttıgınız ıcın tesekkur ederım. bayramın ıkıncı gunu aksamı gıttık dalyana cok soguk ve dedıgınız gıbı zaman zaman lımanın gırısınden ıcerıye dogru esen ve baya sert sayılabılecek bı ruzgar vardı dıp kıbrısıyla aldık balıkları ama hep ekmek sardık sardalyeyle sadece bugune kadar bır tane kefal alabıldık uzun zaman dan berı sadece ekmek kullanıyorum ve bu hafta bıraz hazırlıksızdım olta bakımından eger 0.20 veya 0.25 mısına kullanmıs olsaydım daha da buyuk kefeller tutabılırdım .30 mısınayla anca bu boy kefal cıkıyo cok kurnaz hayvan buyuk kefaller mısınayı farkedınce yanasmıyolar ekmeye
Tebrikler Mehmet,haarika kefaller bu balığın kıt olduğu dönemde bizlere bu göz ziyaftini çektiğin için teşekkürler.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.