Tüm Versiyonu Göster : 29.12.2007 EskiFoça Liman
arayadis
29-12-2007, 23:45
[Only Registered Users Can See Links]
Saat 15:00 da foça limandaydım yaklaşık 2 saat fuzuli ne kadar balık varsa tuttum (kaya balığı kaya levreği..)3tane küçüklüğüde o ara tuttum suya geri saldığımda yüzemediler kepçeyle geri aldım (çerez niyetine artık :D)Saat 17:00 den 18:00 e kadar fotoğraflardaki balıkları avladım.Balıklar matah olmasada Deniz Avı Karadan bölümü fazla suskundu bayadır bi değişiklik olsun dedim.
Balıkları sülünezle ,0.35 takım ,kıyının 100 metre açığından avladım.Bu arada sigara pekedinin hemen yanındaki balığın ismini söylerseniz sevinirim:D:D
Taygun KOCABIYIK
30-12-2007, 00:08
Bu soğukta cesaret edip balığa gitmek her baba yiğidin harcı değil :) Eh fenada gitmemiş av en azından ev balık kokar :)
Sigara paketinin yanındaki balık erkek mercan veya mandagöz ismiyle anılır.
Tebrikler
:helal: Öncelikle avın güzel olmuş.Bundan sonraki avların gönlünce olsun.Afiyet olsun.Fotolarda görmedim ama kaya levreği demişsin de bi de fuzili demişsin.Bizim Çanakkale çok değerlidir o balık.Yemezsen gönder buralara:) Bir de şu kaya levreğini ne tür bi takım ve yemle aldın.Saygılar,Rastgelsin...
arayadis
30-12-2007, 08:48
(fotoyu baska bir siteden aldım,başkasının avıdır)
Fotodaki üstteki balıklara kaya levreği deniyor buralarda gerçek ismide bumu emin olmak için link attım.Normal 3 köstekli dip oltayla aldım ama hepsini geri saldım..Tadı güzelse salmayadabiliriz bundan sonra:D:D.Bu arada yorumlar içinde teşekkürler.
Özgür kardeşim en üstteki balıkların ojinal ismi YAZILI HANİ balığıdır.sgra paketi yanıdaki balık bir mercan türüdür alanyada TEPEGÖZ MERCAN derler ısparoz ları zaten biliyorsun .şimdi senin verdiğin linki silecektim farkına varıp kendin sildin teşekkür ederim biliyorsun bir başka amatör balıkcı sitesi linki vermek reklama girer yazılmaması gerekir.iyi günler diler bir dahaki sefere berekeli olası dilerim selamlar.
Taygun KOCABIYIK
30-12-2007, 11:31
Rauf kaptanın dediği gibi yazılı hani balığıdır hanozda denir lezzetine gelince bir çok balıktan daha güzel ve beyaz eti vardır. Zaten orfozun akrabası :)
MEHTERAN
30-12-2007, 16:32
Şahane av olmuş tebrikler. Önce resimler açılmadı ne olduysa anlamıdım, pc de bi anormallik var galiba paylaşım için teşekkürler.
Taygun KOCABIYIK
30-12-2007, 17:38
İshak abicim balıklar farklı olsada aynı isimle anılıyorlar. orjinal kokar çuprası dediğin gibi daha açık renkli olan ama inan diğerlerindende çok var kokarda :D
arkadaşlar ben onu bunu bilmem babam rahmetlinin bi lafı vardı denizden baban çıksa yiyeceksin diye. kardeş afiyet olsun. en azından kendine kadar olmuş bu av.cümlemize rastgele!
çok güzel bir av olmuş umarım daha büyük balıklar oltanı ziyaret ederler....
İyi bir av olmuş.Hiçolmassa bu günlerde balığa çıkamıyoruz formdaki resimlerle idare ediyoruz.
Uzman Dr.Rastgele'ye katılıyorum, resimdeki en üstteki balık ot balığıdır ve pek makbul değildir, biz oltaya gelince denize salarız ,çok hırpalanırsa martılara ziyafet olsun diye atarız...
Ot balığının yanında Hanoslar levrek gibidir :);)
ATA ERDOĞAN
31-12-2007, 08:01
Arkadaşlar Eski Foçadan 30.12.2007 De Bende Açildim.oldukça Bereketli Bir Avdi Fotograflarini Eklemeye çalişacagim.tavsiye Ederim Eski Foça çok Verimli Geldi Bana.gopez Zaten çok Teknenin Hemen Altina Kadar Geliyorlar At çek Istemedigin Kadar çok.karagöz De Fena Degil(2-2,5 Kg Kadar çikti).mercan Tek Tük.kalamar 4 Adet 1 Adet Kaba Lidaki.kardeşim Afiyet Olsun.eski Foçayi Kesinlikle Tavsiye Ediyorum.
Özgür kardeşim avın fena geçmemiş. Tebrik ederim.. :helal: Ayrıca baksana bizlere yazışacak ve tartışacak bir konu açmış oldun değilmi ....
(sana özel bir soru Özgür, iyte'de çalışan akraban varmı :soru: )
arayadis
31-12-2007, 19:08
Yorumlar ve iyi dilekleriniz için herkeze teşekkür ederim.İnşallah izmirli abilerim ustalarımdan öreniceklerimiz forumla kısıtlı kalmaz gerçek hayattada beraber avlanmak dileğiyle..
Halim abi iyte de çalışan bi akrabam yok.tebrikin içinde teşekkür ederim herkeze rastgelsin.
özgür kardeşim teşekkür ederim. anlaşıldı. bizde iki kişi var seninle aynı soyadı taşıyan o nedenle sormuştum. bu arada iyte'nin ne olduğunu anladığını tahmin ediyorum.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.