PDA

Tüm Versiyonu Göster : Rauf kaptan ile Güzel bir av günü...

Onur GÜNER
30-12-2007, 20:56
Rauf kaptan saolsun bizi teknesi ile güzel bir yere dalışa götürdü, arkadaşım emre ile güzel avlar yaptık, yiyecek balığımız fazlası ile çıktı, fakat meranın derin oluşu ( 20 metre ve altı ) suyunda soğuk oluşu ve buna bağlı olarak üzerimizdeki malzemenin artması gibi faktörlerden dalış yaklaşık 1.5 saat kadar sürdü.
Çok keyifli bir gündü, benim mide bulansada :deli: , biraz üşüsemde :D herşeye ve Rauf abinin muhabbetine deydi...
Bu arada herkezin yeni yılını kutluyor sağlıklı ve bol balıklı bir sene diliyorum...

işte fotolar...

[Only Registered Users Can See Links]

Taygun KOCABIYIK
30-12-2007, 21:10
Allah muhabbetinizi arttırsın :) bende niye kulaklarım çınlıyor diyordum
Tebrikler Onur abi her zamanki gibi kalite olmuş av ama sanki bazı fotolar eksik gibi geldi o kadar balık kime yeter :D

Onur GÜNER
30-12-2007, 22:02
Tebrikler Onur abi her zamanki gibi kalite olmuş av ama sanki bazı fotolar eksik gibi geldi o kadar balık kime yeter :D

Bak çekirge kulaklarını çekerim :deli:
o kadar dedikse o kaddar :oha: hem kulak konusunda haklısın teknede senden çok bahsettik, bir dahaki sefere senide bekliyoruz...

paşalı
30-12-2007, 22:17
Tebrikler çok güzel bir av olmuş.Dalmak herhalde çok güzel bir duygudur.Afiyet olsun.

Taygun KOCABIYIK
30-12-2007, 22:23
Bak çekirge kulaklarını çekerim :deli:
o kadar dedikse o kaddar :oha: hem kulak konusunda haklısın teknede senden çok bahsettik, bir dahaki sefere senide bekliyoruz...
Evinde konaklama ücreti almadan misafir edersen 27 ocaktan sonra gelebilirim :) çok ciddiyim niyetim var gelmeye de malum öğrencilik ekonomik davranmak zorundayım :D

Rauf
31-12-2007, 09:28
Tebrikler Onur abi her zamanki gibi kalite olmuş av ama sanki bazı fotolar eksik gibi geldi o kadar balık kime yeter :D Sendende bişi kacmıyor fotoların bir bölümü bende yakında videosunuda yapıp eklicem de acaba bu günmü eklesem yarınmı diye düşünüyorum.

Rauf
31-12-2007, 09:38
Onur ile gecirdiğim o gün onuda dediği gibi daldığı saatler haric güzel muhabbet icinde gecti tayguna niye cekirge dediğinden bahsettik:) sizbakmayın az balıktı diye sayısal olarak belki az denilebilir ama irilik bakımında ıı ıh;) bu arada emre arkadaşımızıda tanımış oldum iki dostumda mutavazi ve efendi cocuklar.videosu bu güne yetişmesse yarın sabah eklerim selamlar

Anıl ÜNALAN
31-12-2007, 19:13
Tebrik ederim Onur abi ve Rauf kaptan sizleri güzel iş başarmışsınız bundan sonra rastgelsin dalış ikilisi ilan ediyoruz sizi :P :) Böle güzel avların devamını dilerim ..

Saygılarımla..

nevzat
31-12-2007, 23:34
Haarikasınız dostlarım,tebrikler Allah daha nice güzel ortamlar nasib etsin inşallah.Bu güzelliği gören hangi üye o ortamda olmak istemezki?

Anıl ÜNALAN
01-01-2008, 15:25
Haarikasınız dostlarım,tebrikler Allah daha nice güzel ortamlar nasib etsin inşallah.Bu güzelliği gören hangi üye o ortamda olmak istemezki?

O ortamda olmak zordur ama o muhabbet ortamını biz zaten buraya taşıyoruz ve burda keyifimize keyif katıyoruz o ortamın tadı ayrıdır ama Rastgelsin'in yerinide hiç bir şey tutamaz. :)

baturhan
01-01-2008, 18:29
Maşallah rastgelsinin 2 duayeni,

Ne güzel muhabbet ve av olmuştur o,zaten balık konusunda Rauf beyden,zıpkın konusunda Onur kardeşimden öğrenecek çok bilgi var,kısmet olursa bu güzel görüntülere ve bilgilere açız.

Rastgelsin,muhabbetiniz çok olsun..

BLUELINE
16-03-2008, 00:57
Tebrikler çok güzel avlar...Bahsedilen derinliklere ben rüyamda dalıyorum hemde bazen daha derinlere:)
Bu vurulan balığın tam olarak cinsi nedir merak ettim ?(Büyük olan)

polmurat
16-03-2008, 10:46
Muhabbet av herşey güzel fotolardan anlaşılan.Paylaştığınız için sağolun.