Tüm Versiyonu Göster : Onur ve emreyle zıpkında bir gün
Bir kac gün evvelsinden konuşup anlaşmıştık havanın kapalı ara sıra yağmur atıştırmasına da rağmen kararlaştırdığımız gün ve saate dalış yerinin yolunu tuttuk bir hafta evvelsinin yoğun yağmurlarının etkisi daha gecmemişki dalış bölgesi cok olmasa bile hala eski berraklığını bulmamış onurun dediğine göre yinede akşamlık navaleyi barış ve onur tarafından karşılandı o bölge gündüz olta balıkcılığı bakımından uygun olmadığı icin ben ancak o meşhue kokarlardan ve balon balığından cekmiştim selamlar.
GJiguGp7paU
Belgesel niteliğinde bir çalışma olmuş,elinize emeğinize sağlık.Bu güzellikler daim olur inşallah,tebrikler dostlarım.
Onur GÜNER
01-01-2008, 12:16
Rauf abi ellerine sağlık, mükemmel bir derleme, belgesel niteliğide taşıyor,
daha çok güzel çekimler yaparız inşaallah...
Saygılar...
Taygun KOCABIYIK
01-01-2008, 14:56
Onur abi performansta düşüklük var :D ama bir seferden birşey olmaz tebrikler
Bak taygun niye benimde balık tutamadığımı anladınmı şu sıralar bu bölgede akıl almıyacak bir durgunluk ve balık azalması var bunu eski ustalar hatta cumhur bile dile getiriyor o günde balık yoktu zaten bir bucuk saat avlandılar.(taygun mesaj kutuna baktınmı?)
Onur GÜNER
01-01-2008, 22:27
Çekirge suyun ısınmaya başladı :D
balık yok abisi balık yok, Allahın günü daldık, yok.
Zorlama şansını, yoksa dizgideki yerini alırsın ;)
Taygun KOCABIYIK
02-01-2008, 18:38
Bak taygun niye benimde balık tutamadığımı anladınmı şu sıralar bu bölgede akıl almıyacak bir durgunluk ve balık azalması var bunu eski ustalar hatta cumhur bile dile getiriyor o günde balık yoktu zaten bir bucuk saat avlandılar.(taygun mesaj kutuna baktınmı?)
Baktım Rauf abi müdahale edicem aslında bir değişiklik yapmadım ben herhalde mail sunucusunda bir problem var.
Çekirge suyun ısınmaya başladı :D
balık yok abisi balık yok, Allahın günü daldık, yok.
Zorlama şansını, yoksa dizgideki yerini alırsın ;)
Peki peki sustum :'( Sende alıştırıyosun sinaritlere akyalara sonra böyle hayal kırıklığına uğratıyosun be abi :)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.