Tüm Versiyonu Göster : Ne Işle Meşgulüz???
sevgili dostlar ne işle meşguluz?
ben 1992 yılında E.Ü FEN FAK.KİMYA bölümünden mezun oldum,askerlikten sonrada ilaç firmasında tıbbi satış mümessili olarak çalışmaya başladım ve 12 yıldır da izmir de çalışıyorum.
evliyim ve 5 yaşında dünya tatlısı bir oğlum var
adapot defkan
01-01-2008, 14:58
bir birimizi tanıma açısından güzel bir girişim
bende sanayi dalgıcıyım ama şu anda sabit biryerde çalış mıyorum
genelde büyük yük gemilerinin pervane bakımı zeğirli temizlenmesi
belediyelerin açık deniz atık borularının bakımları bazen balık çifliklerinede çağrılıyorum sonuçta dalış işi oldumu beni arıyorlar kafamda sabit olarak bir iki iş var ama şu an için düşün müyorum buralardan ayrılmak zor geliyor
iki çocuk babasıyım bir oğlum ve bir kızım var
1996 da girdğim yılında erciyes ünv.iktisadi idari bilimler iktisat bölümünden 2004 yılında mezun oldum ama tembellikten değil:) 3 yıldır isviçre kökenli bir ilaç firmasında çalışıyorum...bekarım .. hatun yüksek lisansını bitirdikten sonra istemeye gidcem:P
muvaffak abi biz emeklilik hayali kuruyoruz,sen zor zanaat diyorsun nasıl iş anlamadım valla :)))
abi bol bol balığa çıkıyorsundur
Ankara lıyım,Emekliyim ama hala çalışıyorum,iki oğlum var biri hava üstgm.,küçük de elekt.elektonik Müh.olacağım diye uğraşıyor onunu için çalışıyorum.okul masraf fazla,İnş.Müh.yim.Vitray sanatcısıyım.
lineerman
03-01-2008, 20:28
matematik öğretmeniyim.özel sektörde çalışıyorum.evliyim.henüz çocuk yok..
MEHTERAN
06-01-2008, 09:30
1967 Kütahya doğumlu olup orta okul mezunuyum. Yıllarca kiremit fabrikalarında işci olarak çalıştım, son 6 yıldır Engelli çocuklara eğitim veren özel bir kurumda şoför olarak çalışmaktayım iki çocuk var. Kış aylarında boş zamanlarınmda genelde pc başında, yazın ise sürekli balıkta olurum.
1969 Nevşehir-Ürğüp doğumluyum 1978 den beri Alanyada yaşıyorum,evliyim 11 yaşında bir kızım var(ALLAH hepimizin evladını anasına babasına bağışlasın)
3 yıl önce açtığım bir balık av malzemesi dükkanım var ama balıkcılığım daha eski 1453 den beri;)
1967 İstanbul doğumluyum.Kara avcılığı ve balık yakalamak tutkularım çok erken yaşta başlamasına rağmen 10 yıl gibi uzun süre ara verdim, birbuçuk yıldır yeni teknikleri ve malzemeleri deneyerek arayı kapatmaya çalışıyorum başarılı da oldum.Malzemelere olan merakım 2 ay evvel beni de ek iş olarak balıkavı malzemeleri satan bir mağaza sahibi yaptı.Evliyim bir oğlum, bir kızım var.
1958 İzmir_Eşrefpaşa doğumluyum.Yaklaşık 15 yıldır zaman buldukca amatör kıyı balıkcılığı yapıyorum.Bu hobiyi etrafıma aşılamaya da çalışmaktayım.SSK emeklisi olmama rağmen halen özel bir işte çalışmaktayım.İki çocuk babasıyım biri Ege de diğeri Celal Bayarda okumaktalar.(Nasıl çalışmayayım değil mi?)Akşam Tic.Lis. mezunuyum.Bu yaşıma kadar devamlı esnaflık yaptım.
ATA ERDOĞAN
10-01-2008, 07:47
1972 Kastamonu Dogumluyum Balik Merakim çoçukluk Yillarinda Kastamonuda Barajda Başladi.izmirde Yaşiyorum.evliyim Iki çoçugum Var.kizim 3,5 Yaşinda Oglum 7 Aylik.türktuborg Fabrikasinda Sevkiyat Planlama Ve Mamul Ambar şefi Olarak çalişiyorum.
1977 ankara doğumluyum antalya ya yerleşeli 4 yıl oldu allah hepinizin çoluğunu çocuğunu bağışlasın benimde ikiz kızlarım var otel ekipmanları satan bi firmada imalat ve sevkiyat kısmında çalışıyorum
2005 yılında Balıkesir Üni.- Endüstri Müh. bölümünden mezun olduktan sonra askerlik görevimi tamamlayıp 2006 yılında çalışma hayatına atıldım.özel sektörde otomotiv yan sanayiinde faaliyet gösteren bir firmada üretim ve planlama yön. olarak çalışmaktayım.maalesef işe girdikten sonra yoğunluktan doğru dürüst balığa gidemez oldum :'( artık en fazla akşamları k.yaka da biraz at&çek, bol muhabbet...
baturhan
12-01-2008, 20:22
1966 doğumluyum,jeoloji mühendisiyim,Güneydoğuda petrol arama,sondaj ve petrol üretimi yapan bir firmada Adıyaman'da çalışıyorum.Cudi eteklerinde,gabarın güneyinde,Bagokun kuzeyinde ve bir çok yerde petrol bulmaya ve üretime almaya çalışıyoruz,bir kızım var,kolay iş yok,bütün arkadaşlara selamlar ve başarılar dilerim.
Alparsbeğ
17-01-2008, 09:49
Sevgili Dostlar, uzun bir aradan sonra bugun siteye tekrar takıldım. Bu aralar işler yoğun gidiyor Allah'a şükür.
1970 Denizli doğumluyum. ama 3 yaşından beri Eşrefpaşa'lıyım. Cumh. Uni. işletme mezunuyum, 1992-96 arası Didim'de resepsiyonistlik yaptım 96-97 den beri baharat ihracat firmasında ihracat departmanında çalıştım; 5-6 aydır da yine aynı sektorde ihracat sorumlusu olarak çalışıyorum.
Sevgi ve Işıkla kalın
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.