PDA

Tüm Versiyonu Göster : Amazonun Efendileri

paşalı
09-01-2008, 23:27
Bunlarda benim oğlanın balıkları. Piranha hastalığı var ve evde piranha besliyor.Aşşağıda görünen balıkların üstte olanı Serrasalmus Rhombeus ve Türkiye'de yalnızca 4 adet var onun altındakide Serrasalmus Manueli ondan da Türkiye'de sadece 3 adet bulunmakta.Piranhanın kralları olarak gösterilen balıklardır üzerine tatlı su canlısı tanınmaz. Daha sonra güzel videolarından da merak edenler olursa eklerim (avlanma,akvaryum dışına tepkisi vb).

Serrasalmus Rhombeus
[Only Registered Users Can See Links]
Serrasalmus Manueli
[Only Registered Users Can See Links]

Taygun KOCABIYIK
10-01-2008, 09:30
Abi parmağı soksak götürür mü :D

ATA ERDOĞAN
10-01-2008, 09:44
Abi çok Güzel Baliklar Süper Görünüyor.ama Tehlikeli Gibime Geldi.bunlar Ne Yiyorlar Abi.et Mi?

baturhan
10-01-2008, 20:26
Turgay abi piranha balığının nesi iyi oluyor,buğlamamı yağda kızartmasımı:)
aman ufaklık okumasın,akvaryumum olmamasına rağmen,Ankaradaki akvaristler derneği üyesiyim,iş arkadaşımın yoğun isteği üzerine:)seyretmesi çok güzel ,bakımı zor,sorumluluğu büyük.

saygılar

paşalı
10-01-2008, 22:47
Abi çok Güzel Baliklar Süper Görünüyor.ama Tehlikeli Gibime Geldi.bunlar Ne Yiyorlar Abi.et Mi?

Bunlara yakaladığım isparozları diri veriyorum.Ayrıca tavuk yüreği,dana eti veriyorum.

paşalı
10-01-2008, 22:50
Abi parmağı soksak götürür mü :D

Tayguncum parmağı hiç affetmezler.Camın kenarındaken bile saldırıya geçiyorlar.

paşalı
11-01-2008, 17:45
Turgay cım bari beyaz et ver dostum..malum kolestrol...
Muvaffak kardeşim zaten genelde balık ve tavuk veriyorum. Kolestrol ve tirigestileri normal.

Taygun KOCABIYIK
11-01-2008, 17:51
Muvaffak kardeşim zaten genelde balık ve tavuk veriyorum. Kolestrol ve tirigestileri normal.
Bayağı sağlıklı besleniyorlarmış abi :D