Tüm Versiyonu Göster : Amazonun Efendileri
Bunlarda benim oğlanın balıkları. Piranha hastalığı var ve evde piranha besliyor.Aşşağıda görünen balıkların üstte olanı Serrasalmus Rhombeus ve Türkiye'de yalnızca 4 adet var onun altındakide Serrasalmus Manueli ondan da Türkiye'de sadece 3 adet bulunmakta.Piranhanın kralları olarak gösterilen balıklardır üzerine tatlı su canlısı tanınmaz. Daha sonra güzel videolarından da merak edenler olursa eklerim (avlanma,akvaryum dışına tepkisi vb).
Serrasalmus Rhombeus
[Only Registered Users Can See Links]
Serrasalmus Manueli
[Only Registered Users Can See Links]
Taygun KOCABIYIK
10-01-2008, 09:30
Abi parmağı soksak götürür mü :D
ATA ERDOĞAN
10-01-2008, 09:44
Abi çok Güzel Baliklar Süper Görünüyor.ama Tehlikeli Gibime Geldi.bunlar Ne Yiyorlar Abi.et Mi?
baturhan
10-01-2008, 20:26
Turgay abi piranha balığının nesi iyi oluyor,buğlamamı yağda kızartmasımı:)
aman ufaklık okumasın,akvaryumum olmamasına rağmen,Ankaradaki akvaristler derneği üyesiyim,iş arkadaşımın yoğun isteği üzerine:)seyretmesi çok güzel ,bakımı zor,sorumluluğu büyük.
saygılar
Abi çok Güzel Baliklar Süper Görünüyor.ama Tehlikeli Gibime Geldi.bunlar Ne Yiyorlar Abi.et Mi?
Bunlara yakaladığım isparozları diri veriyorum.Ayrıca tavuk yüreği,dana eti veriyorum.
Abi parmağı soksak götürür mü :D
Tayguncum parmağı hiç affetmezler.Camın kenarındaken bile saldırıya geçiyorlar.
Turgay cım bari beyaz et ver dostum..malum kolestrol...
Muvaffak kardeşim zaten genelde balık ve tavuk veriyorum. Kolestrol ve tirigestileri normal.
Taygun KOCABIYIK
11-01-2008, 17:51
Muvaffak kardeşim zaten genelde balık ve tavuk veriyorum. Kolestrol ve tirigestileri normal.
Bayağı sağlıklı besleniyorlarmış abi :D
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.