Tüm Versiyonu Göster : 18.01.2008 Eskifoça Hasilati
ATA ERDOĞAN
21-01-2008, 11:54
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
ARKADAŞLAR ŞU UZUN BALIGIN ADI NEDİR BİLEN VARMI?BİRDE BÜYÜK OLANI ÇIKARAMADIM.
Ata tebrik ederim dostum güzel bir av olmuş.Uzun olan balık mıngıri ya da mığri denilen makbul olmayan yılan balığı çeşidi ,diğeri ise tam belli olmamasına rağmen benim tahminim tırsi olabilir(kılçıkları ince ve çok ise büyük ihtimal tırsi dir)
Taygun KOCABIYIK
21-01-2008, 12:50
Evet iri olan tirsi (lezzeti berbat zaten kılçıktan geçilmez) diğer uzun olan mıngıri kalamarlara takıldı benim gözüm :) lezzetli görünüyorlar tebrik ederim.
Ata afiyet olsun.
Eski foça kaymakamı senin Foça ya girişini yasaklayacakmış.Gırgır tekne sahipleri şikayet etmiş burda balık bırakmadı diye. :P
Taygun KOCABIYIK
21-01-2008, 14:08
Ata afiyet olsun.
Eski foça kaymakamı senin Foça ya girişini yasaklayacakmış.Gırgır tekne sahipleri şikayet etmiş burda balık bırakmadı diye. :P
Hoşgeldiniz bu güzel girişten katılımcı olarak aramızda kalacağınızı sezdim :):deli:
Arkadaşlar aranızda hoşbulduk.Ata ile ben balık ekürisiyiz.Biz Ünlü üstat FARUK ULUTÜRK yamaklarıyız.Ancak FARUK USTA Ata ya el verdi daha bana dokunmadı.O yüzdendir Ata'nın tepsisi böyle çeşitli ve kalabalık.En kısa zamanda FARUK ULUTÜRK ün yanına uğrayacağım konu ile ilgili. :P
MEHTERAN
21-01-2008, 17:39
Arkadaşlar aranızda hoşbulduk.Ata ile ben balık ekürisiyiz.Biz Ünlü üstat FARUK ULUTÜRK yamaklarıyız.Ancak FARUK USTA Ata ya el verdi daha bana dokunmadı.O yüzdendir Ata'nın tepsisi böyle çeşitli ve kalabalık.En kısa zamanda FARUK ULUTÜRK ün yanına uğrayacağım konu ile ilgili. :P
Öncelikle aramıza hoşgeldin, Şu ustanın yanına bizide götürbe kardeşim.
Ata balıklar çok güzel afiyet olsun.
O balığa sanırım çıplak balığı diyorlar.
Anıl ÜNALAN
20-06-2008, 00:54
O balığa sanırım çıplak balığı diyorlar.
Yok abi bahsettiğin baLık akya-çıpLağı ama bu o değiL. Bu bizim biLdiğimiz haLis muLis boL kıLçıkLı havra sokağında iri sardaLya diye satıLan tirsi :D
baya iyi atmışım o zaman ben :D
Anıl ÜNALAN
20-06-2008, 00:58
baya iyi atmışım o zaman ben :D
Eh birazcık :) :) :D:D
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.