Tüm Versiyonu Göster : Işte Firsat !!!
27 OCAK 2008 Tarihinde büyük organızasyon yapmaya karar verdim, 15 kişi ye kadar katılım alabilirim yer :foça bende3 kişi var şuan, katılımcıların aşağıya ilgilerini bekliyorum 2-3 de sanırım fazla olabilirmış tekne gezi teknesi hadi bakalım kaynaşmaya... Tabi hava şartları uygun olursa, ilgi ve alakanızı bekliyorum;) ....
:helal::helal:adnan abim ellerine aklına sağlık.:helal::helal:
ben zaten 15 kişilik bir grup olarak gidiyorum. umarım orada görüşürüz. gurupları birleştirebiliriz.
:cool:bu çağrına bu siteden herkesin katılımını canıgönülden diliyorum.:cool:
:cool:haydin kendini genç hissedenler kıpırdanın biraz hava muhteşem bu fırsatı kaçırmayalım.:cool:
Taygun KOCABIYIK
22-01-2008, 19:15
[Only Registered Users Can See Links]
Bu konuda bu hafta kazıklıya gitme niyeti vardı. Ama benim konuştuğum kişiler tekne olsa daha iyi olur dediler. Hatta kıyıdan hiç avlanmamış kişiler var :) Ordan buraya mı geçiş yapsak ne yapsak?? Benim için ikiside olur farketmez. Ama sanırım tekne olursa katılım artabilir.
Taygun KOCABIYIK
22-01-2008, 19:17
Ayrıyetten hav maç adocum? :)
Okan abide msnden bana karaburuna gidiyoruz geliyormusun dedi (deniz abi 2 gündür arıyormuş onu) :) böyle böyle anlattım bilgi istiyor oda.
27 OCAK 2008 Tarihinde büyük organızasyon yapmaya karar verdim, 15 kişi ye kadar katılım alabilirim yer :foça bende3 kişi var şuan, katılımcıların aşağıya ilgilerini bekliyorum 2-3 de sanırım fazla olabilirmış tekne gezi teknesi hadi bakalım kaynaşmaya... Tabi hava şartları uygun olursa, ilgi ve alakanızı bekliyorum;) ....
Adnan kardeşim organizasyon çok iyi.Fakat benim gibi merak eden arkadaşlar muhakkak vardır.Tekneye saat kaçta binilecek ve kaçta av sona erecek.Yemek işi nasıl olacak? Tekneye ne kadar ödenecek İzmirden çıkış nasıl olacak.Bu konularıda bir aydınlatırsan arkadaşlar gelip gelmemekte daha iyi karar verir.Bilmiyorum yanlışmi düşünüyorum?
Taygun KOCABIYIK
22-01-2008, 21:01
Adnan kardeşim organizasyon çok iyi.Fakat benim gibi merak eden arkadaşlar muhakkak vardır.Tekneye saat kaçta binilecek ve kaçta av sona erecek.Yemek işi nasıl olacak? Tekneye ne kadar ödenecek İzmirden çıkış nasıl olacak.Bu konularıda bir aydınlatırsan arkadaşlar gelip gelmemekte daha iyi karar verir.Bilmiyorum yanlışmi düşünüyorum?
Turgay abi mercanda varmış oralarda duyduğuma göre :deli:
Turgay abi mercanda varmış oralarda duyduğuma göre :deli:
Vurucam mercanların gözüne.
Anıl ÜNALAN
22-01-2008, 21:32
Evet abi turgay abinin dediği soruyu yanıtlarsan beklesin Foça rastgelsin geliyo :D
Taygun KOCABIYIK
22-01-2008, 21:45
Vurucam mercanların gözüne.
Uzun uğraşlar sonunda Turgay abinin savaş boyalarını sürmeye hazırlanırken çekilmiş bir fotoğrafını ele geçirdik :D
Evet abi turgay abinin dediği soruyu yanıtlarsan beklesin Foça rastgelsin geliyo :D
Ver odunu Anılım :)
Yalnız meteorolojiye baktım yağışlı hava kütlesi geliyor umarım pazara kadar düzelir.
Anıl ÜNALAN
22-01-2008, 21:56
Yalnız meteorolojiye baktım yağışlı hava kütlesi geliyor umarım pazara kadar düzelir.
Tagom yağmurdan korkan yağmur gibi olsun yağsın yağmur daha iyi rüzgar yapmaz yağmur olduğu zaman ama önemli olan fırtına olmasın foçada biraz açıkta kalıyor zaten..
Canlarım konuyla ilgili ayrıntıları yarın dan sonra daha ayrıntılı açıklıyabılırım sanırım katılım yeterlı olması benım için önemli, Paşalı kardeşim tekneın denıze çıkışı bizim elimızde bız ne zaman ıstersek ozaman ama fiat ta sorarsanız 20 ytl cıvarıymış
İşte ilk fırsatçılar açıklıyorum 1-Adnan 2-Okan 3- Tago 4-Anıl 5-gürol 6-denız 7-Haldun 8-.... bekliyorum bilginize.... saygı ve sevgilerimle
Hoka heyyy.
(Turgay) manitu seni korusun.
ATA ERDOĞAN
23-01-2008, 09:28
Aman Abilerim Kardeşlerim Benide Alin Bende Varim.ama Ayrintilar Nasil Eski Foçami Yeni Foçami Ulaşim Arabalarlami Yoksa Toplu Ulaşimmi Saat.ayrinti Bekliyorum Yani.ama Bende Varim
arayadis
23-01-2008, 11:52
Bende bu fırsayı kaçırmak istemem :D liste müsayitse benide ekleyin..Ayrıntıları bekliyorum.Bu arada organizasyon içinde teşekkürler.
8-Paşalı Turgay aslan 9-Ata erdoğan 10-arayış özgür türkekul..11-......
Anıl ÜNALAN
23-01-2008, 17:05
Hadi bakalım millet kadromuz gerçekten çok güzel gerek eğlence gerek balık yönünden çok güzel bir gün olucak :)
seyirsubayi
23-01-2008, 17:34
ado benı zaten lısteye almıssın ben her turlu balık organızasyonuna varım ... benı her turlu lısteye bana sormadan yazabılırsın ben balık olsun ırak a gıderım:) haftasonu hepımıze rastgele
Uzun uğraşlar sonunda Turgay abinin savaş boyalarını sürmeye hazırlanırken çekilmiş bir fotoğrafını ele geçirdik :D
Aynı ben benim gibi atletik yapılı uzun boylu eeee sporun faydaları:deli:;):soru:
ado benı zaten lısteye almıssın ben her turlu balık organızasyonuna varım ... benı her turlu lısteye bana sormadan yazabılırsın ben balık olsun ırak a gıderım:) haftasonu hepımıze rastgele
dostum adını soyadını yazarsan senı de listeye değil başımın üzerinde taşırım...;)
seyirsubayi
23-01-2008, 20:00
ado kardesım ben okan
soyadım mıdyat yeterlımı:)
öptum ellerınden
Katılımcı arkadaşlar 23 ocak 2007 akşam ı son bulacak dikkatınıze....
seyirsubayi
24-01-2008, 00:40
ado ben balıgın gozune vurmak ıstıyom bu balıga ya gıdıcez ya gıdıcez
ben anlamam ıstersen 20 kısı ıstersen 2 kısı
balık damarlarım kabardı gene :)
sitemiz katılımcılarına teşşekür ederim 15-16 kişiyi tamamladık sitemize p.tesi günü maceralarımızı aktarırız sanırım ilge ve alakaya teşekkür ederim....
turgay senden hala ilgi ve alaka bekliyorum haber bekliyorum..
Adnan kardeşim ben hafta başından arkadaşlara söz verdiğim için sesim çıkmadı inşallah birdahaki organisazyona.
ATA ERDOĞAN
26-01-2008, 09:57
Adnan Abi Felaket Grip Oldum.agzim Yüzüm Akiyor Son Anda Böle Iptal Etmek Hiç Içime Sinmiyor Ama.malesef çok Isteyerek Bekledigim Bu Organisazyona Katilamayacagim.umarim Beni Affedersiniz.
Anıl ÜNALAN
26-01-2008, 20:59
Savaş boyaları sürüldü savaş baltası topraktan çıkarıldı operasyon için şafak sökmesi bekleniyor..
Sitemizin saygı değer üyeleri organızasyona ilgi yetersız olmakla birlikte 18 kişiyi bir araya getirmeyi başardık, hatta servis bile tutuk, amaç bir arada olabilmek ve beraberce avlana bilmek bunu da hamdolsun başardık herşeyin ilki vardır.o ilklerden birini yaşamak iyi yaşamak nasip olur inşallah;) Bu ilkden neler düşecek payımıza göreceğiz.. ve sizlerede günün anlam ve önemini göstern çekimlerle sizleride özendireceğiz ama götürmiyeceğiz;);) hepinıze sevgi ve saygılarımla .......27 ocak 2008
Bütün rasgelsin üyelerine iyi avlar dilerim.Hepinize rasgelsin.
Dostlarıma güzel bir gün ve gönüllerince balıklar yakalamalarını dilerim.Gelmeyi çok istediğim fakat sağlık sorunlarım yüzünden gelemediğim bu güzel organizasyonda hepinize rastgele .
Şehirlerarası yolculuktan dolayı şans dileyemedim."Atın Ağızlarına , Takılsın Boğazlarına".Bu arada Hangi saatlerde nasıl av oldu merak ediyorum arkadaşlar.Taygun'cum unutma sakın.Ne güzel olurdu şimdi orada olmak . Neyse uzaklık engel olsa da forum sağolsun.Hadi ekip Rastgelsin !!!...:helal::helal::helal:
Anıl ÜNALAN
27-01-2008, 22:11
Beyler.......Alo......Hani havadisler......Çatlatmayın adamı.....:P
Yarını bekleyin efendim çok güzel çok uzun bir gün geçirdik eğlenmekten yoruldu herkes yatmakta herşey yarın gerçekleşecektir :)
Anıl ÜNALAN
28-01-2008, 15:24
Balık avı tekneden bölümüne rapor yazılmıştır abi ;) saat bir civarı taygun açmıştı oraya başlığı bakarsan görürsün..
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.