Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : 27 ocak çatalkuyruk ve lüfer

1940g
27-01-2008, 11:24
Sabah hasılatı lüferler pelikan prizmayla
çatalkuyruk strike pro levrek sahtesiyle

Çatalkuyruğu başka bir balığı kovalarken seyrediyor bir yandan denizdeki sahtemi çekiyordum.Sahteyi çektiğimde çatalkuyruk kaybolmuş kaçan balık korkudan karaya çıkmıştı herhalde diye düşündüm:D. Ben o taraflara doğru sahteyi attım ve çatalkuyruğun bölgesini terk etmediğini tecrübe ettim. Herkese rastgelsin.
[Only Registered Users Can See Links]

Rauf
27-01-2008, 17:22
Sabah hasılatı lüferler pelikan prizmayla
çatalkuyruk strike pro levrek sahtesiyle

Çatalkuyruğu başka bir balığı kovalarken seyrediyor bir yandan denizdeki sahtemi çekiyordum.Sahteyi çektiğimde çatalkuyruk kaybolmuş kaçan balık korkudan karaya çıkmıştı herhalde diye düşündüm:D. Ben o taraflara doğru sahteyi attım ve çatalkuyruğun bölgesini terk etmediğini tecrübe ettim. Herkese rastgelsin.
[Only Registered Users Can See Links] kardeşim en evvel seni tebrik etmek isterim cok güzel balıklar almışsın Coktan beri bu kadar iri akya görmemiştim gazetete boyunda yanlarınada rapalalarını koyup resmini cekseydin daha güzel olurdu.Hatayda bir arkadaşım olduğundan orada catal kuyruk diye söylediğiniz balık aslında akya palazı catal kuyruk a benzer ama 35 kilo kadar olur resimlerini ekliyorum bilgin olsun diye yazdım yanlış anlama genelde hep karıştırıyorlar selamlar.
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
En belirgin özelliği yan taraftaki siyah lekeler
buda gelişimini tamamlamış senin tutuğun akya palazının babası.

walras
27-01-2008, 22:06
sevgili ali.. nereden tuttuğunu söylersen belki bizde bir-iki tane balık alabilirz.. avlak sıkıntısı çekiyoruzda:P

Anıl ÜNALAN
27-01-2008, 22:16
Tebrik ederim akya gerçekten çok güzel.Devamını dilerim böle güzel avların..

alikon8
28-01-2008, 10:44
Tebrikler süper bir av olmuş maşallah.

Taygun KOCABIYIK
28-01-2008, 12:32
Afiyet olsun balıklar çok güzel tebrikler

mehmeterhan
29-01-2008, 10:20
massallah massallah cok guzel av olmus daha ıyılerıde rastgelır ınsallah

halim20
30-01-2008, 15:18
Ali kardeşim tebrik ederim çok güzel av olmuş..:helal:
Ben hiç sahte yemle balık yakalayamadım..:rolleyes: bu yüzden pek aklıma yatmıyor sahte yemle avlanma işi..:hıııı: bir iki denemeden sonra sıkılıp bırakıyorum....:confused:

halim20
30-01-2008, 16:23
mehmet erhan kardeşim koyu galatasaraylısın galiba..
bizde fenerliyiz keşke galatasarayı biraz daha küçük puntolarla yazsaydın daha hoş görünürdü gibi geliyor..

siz ne dersiniz arkadaşlar..

level
30-01-2008, 19:29
çok güzel av olmuş,
paylaşım için tşk ler.afiyet olsun

paşalı
30-01-2008, 22:34
mehmet erhan kardeşim koyu galatasaraylısın galiba..
bizde fenerliyiz keşke galatasarayı biraz daha küçük puntolarla yazsaydın daha hoş görünürdü gibi geliyor..

siz ne dersiniz arkadaşlar..

Evet Halim kardeşim haklısın.Biraz daha küçük olursa daha iyi olur.Saygı duyuyorum ama bu biraz abartılmış.

er35han
31-01-2008, 08:05
tebrikler ali çok iyi bir av yapmışsın,kullandığın sahtelerin resimlerini ve hangi bölgede avladığınıda eklersen forum üyesi arkadaşlardan bu konuyla ilgilenenlere yardımcı olmuş olursun. şimdiden teşekkürler.
rastgelsin..