PDA

Tüm Versiyonu Göster : MIRMIRDAKİ yazılar!!

Rauf
28-01-2008, 22:00
Haber türkten alınma bir haber.! dalaman acıklarında tutulan bir mırmır balığında vucudundaki doğal cizgilerinin yerine arap harfleri ni andıran cizgiler görülüyor arap alfebesini bilenler Allah yazdığını söylüyorlar.
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Taygun KOCABIYIK
28-01-2008, 22:08
Bence fotomontaj.
Ayrıca bu şekilde 2-3 haber daha çıkmıştı daha önceden. Bence bu haberler abartılıyor yada abartılmaya çalışılıp çıkar edinme çabası diye tahmin ediyorum. (haberciler vb.)
Balıkta illa Allah mı yazmalı?
Doğanın dengesine, balıklara, kuşlara, dağlara, taşlara, insanlara bakıldığında onun adını görmemek mümkün mü?

Rauf
28-01-2008, 22:29
Taygun hakılı olabilirsin ama aslında bu video idi ben resmini kopyaladım

Teaser
28-01-2008, 23:21
Teşbihte Hata olurmuş Meğer.Ben eğer yazı tuttuğunuz gibi ise 'be','ze','nun' ve 'vav' (Soldaki en küçük olan)harflerini görüyorum.Yani Buradan da Bu sonuç çıkmıyor.Zaten yazıya da gerek yok ki Yüce Rabbim her yerde kendini güzelliklerini gösteriyor.Orada da avucun tam içinde duruyor.Saygılarımla...

Rauf
28-01-2008, 23:50
Teşbihte Hata olurmuş Meğer.Ben eğer yazı tuttuğunuz gibi ise 'be','ze','nun' ve 'vav' harflerini görüyorum.Yani Buradan da Bu sonuç çıkmıyor.Zaten yazıya da gerek yok ki Yüce Rabbim her yerde kendini güzelliklerini gösteriyor.Orada da avucun tam içinde duruyor.Saygılarımla...Nedim arapcayı bilmem ben haber türk'ün yalancısıyım link aşada bide sen bak selamlar.
[Only Registered Users Can See Links]

Teaser
29-01-2008, 01:12
Sevgili Abim adamlar tamamen reklam yapmış.Tv'ye de haber lazımmış.Çözünürlük kötü olduğu halde söylediğimde ısrarlıyım.Sanırım bu adamlar iktidara yaranma çabası içinde gibi geldi bana.Ama bunun için kullandıkları kelimenin anlamından ve yazılışından haberleri yok.Türkiye'm Gerçeği.Bir de diğer bakan kişiler de kameralar önünde onaylıyorlar."Trajikomik Bir Haber".Bir de uskumruların,kolyosların,orkinosların vs. sırtlarına baksalar Ayet bile bulur bunlar:D.Neyse ; iyi oldu da foruma ilave ettin abi.Saygılar...

serkan_dalaman
29-01-2008, 14:10
ben bi araştırayım :) malum dalamana taşındım...
bu tarafta balığa çıkıcak olursa bi msj atsa sevinirim.