Tüm Versiyonu Göster : 27.1.08 Caner Akman adına LEVREK
fatih aksuoğlu
30-01-2008, 23:06
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
fatih aksuoğlu
30-01-2008, 23:26
Fotoyu ekledik ilk tebrikde bizden olsun.Balıklar sarozda 2 mt de sığsuda avlanmıştır.Herkezin daha iyilerini vurması dileğiyle.
Anıl ÜNALAN
31-01-2008, 18:53
Levrekler gerçekten harika tebrik eder başarıların devamını dilerim..
Fatih iyi av yapmışsın tebrikler.Levrekler süper.
Tebrikler ,gerçekten de haarika bir av olmuş.
Güzel av olmuş:helal::helal::helal:.Nasıl bi yöntemle avladınız acaba merak ettim.Bildiğimden değil özür dilerim ukalalık da yapmak istemem hani azıcık hikayesi daha heyecan katar gibi geliyor.Bir de Saroz'daki meraları siz zıpkın avcıları daha iyi bilirsiniz.Ben de yolum düşerse ki baharda ve yazın kesin ; hem sahte ile avlanmak hem de Saroz'lu dostlarla tanışmak için gitmek istiyorum.Saygılar...
Caner AKMAN'ı Şarköy den tanırım iyi zıpkıncıdır. Bir keresinde 25 parça levrek vurduğunu gördüm.
tek kelimeyle harika
Tebrik ederim:helal:
fatih kardeşim çok güzeller afiyet olsun selamlar
Fotoyu ekledik ilk tebrikde bizden olsun.Balıklar sarozda 2 mt de sığsuda avlanmıştır.Herkezin daha iyilerini vurması dileğiyle.fatih kardeşim Caner Akman arkadaşımın dikkat etmesi gereken cok mühim bir şey varki sirküler! hele sizde yazınızda dile getirmişsiniz bir günde 25 adet vuruyor diye Amatör balıkcı sirküleri levrek balığının bir av gününde 5 kg dan fazla olmasını yasaklar.Cok üzüldüm umarım bundan sonra yapacağı avlarda sirkülere uyum konusunda hassasiyet gösterir.Bu konuya cevap veren arkadaşlarında herhalde gözünden kacmış olucak.iyi günler dilerim.
Armağan kardeşim, bir kerede tam 25 tane levrek vurmak hakikaten zor iş olsa gerek...:oha:Bana göre önemli olan adet olmamalı...Zira bu tür bir avcılık ne yasal, ne de vicdani sürkülere uymuyor....Çünkü bizler Ticari değil, Amatör balıkçılarız..Bir arkadaşın da dediği gibi doğru olan , Balığın Buzlukta değil de, doğal ortamında durmasının doğru olduğudur...;)
Bilmem yanılıyormuyum... ?
Sirküler tabiki çok önemli yalnız bu arkadaşlar ekip halinde dalıyorlar sanıyorsam haftada bir gün falan zıpkınla avlanıyorlar fotoğrafı çeken ekip arkadaşından biri.
Sirküler tabiki çok önemli yalnız bu arkadaşlar ekip halinde dalıyorlar sanıyorsam haftada bir gün falan zıpkınla avlanıyorlar fotoğrafı çeken ekip arkadaşından biri.O zaman o balıkları kimlerle beraber kim ne yi vurmuşsa yassın ki bizde öna göre fikir sahibi olalım ama .Siz mesajınızda daha evvelde tek başına 25 adet vurduğu yazmadınızmı !!
O zaman o balıkları kimlerle beraber kim ne yi vurmuşsa yassın ki bizde öna göre fikir sahibi olalım ama .Siz mesajınızda daha evvelde tek başına 25 adet vurduğu yazmadınızmı !!
Rauf abi lafın gelişi olarak yazmışım ama her ekipde birisi çok usta olur oda Caner dir. Sanıyorsam resmi yayınlayan Caner adına yayınlıyor fazla detay vermemişler.
Rauf abi lafın gelişi olarak yazmışım ama her ekipde birisi çok usta olur oda Caner dir. Sanıyorsam resmi yayınlayan Caner adına yayınlıyor fazla detay vermemişler.Tamam armağan arkadaşım olan olmuş konuyu uzatmıyalım bizim amacımız tenkitten öte uyarmak maksat gönüller bir olsun iyi günler.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.