Tüm Versiyonu Göster : Merhaba
burakeren
01-02-2008, 10:20
Adım ibrahim aslen ç.kaleliyim ama işim gereği gönen-balıkesirde ikamet ediyorum. kıyı balıkcılığını ve yeni yeni zıpkınla avlanmayı öğrenmeye çalışıyorum. Buradaki arkadaşların sayesinde bunu dahada geliştireceğime eminim. Herkese rastgele.
Keyifli paylaşımlar ve sıcak sohbetler dileğiyle...
Taygun KOCABIYIK
01-02-2008, 11:52
aramıza hoşgeldiniz balıkesire selamlar
burakeren
01-02-2008, 15:13
Teşekkür ederim arkadaşlar.
Aramıza hoşgeldin dostum,keyifli paylaşımlar.
Adım ibrahim aslen ç.kaleliyim ama işim gereği gönen-balıkesirde ikamet ediyorum. kıyı balıkcılığını ve yeni yeni zıpkınla avlanmayı öğrenmeye çalışıyorum. Buradaki arkadaşların sayesinde bunu dahada geliştireceğime eminim. Herkese rastgele.Hoş geldin ibrahim hemşo yaşın daha genc zıpkın konusunda olsun kıyı avcılığı konusu olsun burada paylaşıcağın cok dostların olucak cekin me sor ve paylaş rastgelsin.
polmurat
04-02-2008, 23:15
selam.aramıza hoşgeldin.keyifli paylaşımlar
burakeren
05-02-2008, 07:32
Hoş geldin ibrahim hemşo yaşın daha genc zıpkın konusunda olsun kıyı avcılığı konusu olsun burada paylaşıcağın cok dostların olucak cekin me sor ve paylaş rastgelsin.
Sağol Rauf abi sizin gibi usta balıkçılardan öğreneceğimiz çok şeyler var. Bende zaten zevkle okuyorum burada yazılanları. Kendimi zaten buraya üye olmakla çok şanslı sayıyorum. Ne kadar güzel bilgisayarın başında araştırmayla öğrenemeyeceğim bir sürü konuyu sizin sayenizde öğreniyorum. Hepiniz çok sağolsun. Rastgele
hoşgeldiniz Keyifli Paylaşimlar..
hoşgelmişsin burak kardeş...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.