Tüm Versiyonu Göster : Müebbet Yemiş Isparoza Af
Taygun KOCABIYIK
02-02-2008, 22:33
yzu7CiDuC9k
Video herşeyi anlatıyor :D
Taygun poşet şekline dönüşmüş bir cicina:helal:ama onu bunu boş verin de o kahkahalar da herkeze birer kilo pirzola ve yarımşar kilo baklava düşmüş:)
Ne heyacan vermiştir çekerken o koca balık.Amabir görünüyor cicina sonu hüsran fakat hiç farketmez sizler gibi neşeli kardeşlerim bir arada gır gır şamata ne güzel.Allah muabettinizi arttırsın.
Anıl ÜNALAN
03-02-2008, 11:02
Ne heyacan vermiştir çekerken o koca balık.Amabir görünüyor cicina sonu hüsran fakat hiç farketmez sizler gibi neşeli kardeşlerim bir arada gır gır şamata ne güzel.Allah muabettinizi arttırsın.
Yok abi o çiçina değil o tel livar içinde de bi adet ısparoz :D
Birisi tel livarını suya düşürmüş sanırım Mert abide onu yakalayıp çekiyor gerçekten çok güzel bir komedi malzemesi olmuş :)
Arkadaşlar video yu çekerken kendimde kameradan değil de canlı da bakıyordum karartıyı görünce, sepetin ucunda ip bağlıydı onuda kuyruğu sanmıştım ;);) ilk görüntü çiçina gibiydi...;)
Anıl ÜNALAN
03-02-2008, 21:33
Arkadaşlar video yu çekerken kendimde kameradan değil de canlı da bakıyordum karartıyı görünce, sepetin ucunda ip bağlıydı onuda kuyruğu sanmıştım ;);) ilk görüntü çiçina gibiydi...;)
Adnan abim videoda bile herkes çiçina zannetmiş baksana herkesin yorumu çiçina olarak :) kimse tel livar olduğunu anlıyamamış daha :)
Taygun KOCABIYIK
04-02-2008, 20:23
En az 10 sefer izledim her seferinde aynı şiddette kahkahalara kapıldım :D Rahşan affı bile kurtaramazdı haaa :D:D:D
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.