Tüm Versiyonu Göster : Pazar sabahı(03-02-2008) lüfer + orfoz
Lüfer ve orfoz
03-02-2008 Sabah
[Only Registered Users Can See Links]
Ali kardeşim maşallahın var hiç boş yok.Balıklarda çok güzel afiyet olsun.
Anıl ÜNALAN
03-02-2008, 10:58
Sabahın kaçında tutupta fotoları koydun be abi. Tebrik ederiz gerçekten güzelmiş ama lahos gibime geldi o balık benim nedense :confused:
Açıkcası emin değilim lohosta olabilir.
Ali almışsın yine lüferi Turgay abimin dediği gibi hiç boşun yok vallahi.Tebrikler kardeşim.
tebrikler lüfer çok güzel maşşallah
Ali işlemi tamamlamışsın ;) ellerine sağlık...
Ali kardeşim bereketli olsun yanlız bir hata yaptığını üzülerek görüyorum lüfere sözümüz yok ama öbürki:hıııı:logos,orfoz,girida vs bunlardan biri ama hangisi olursa olsun bu boyutta bir balığın tutulması yasaktır (sirküler) böyle diyor her halde bilmiyordunuz bir dahaki sefere aynen dedize iade etmenizi tavsiye ederim.selamlar rastgelsin.
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Sabahın kaçında tutupta fotoları koydun be abi. Tebrik ederiz gerçekten güzelmiş ama lahos gibime geldi o balık benim nedense :confused:
Anıl kardeşim (Coast Guart) ne manaya geliyor !!?
Anıl ÜNALAN
04-02-2008, 11:44
Anıl kardeşim (Coast Guart) ne manaya geliyor !!?
Sahil güvenlik demek oluyor ve sahil güvenliğin görevi sirküler dışı balıklara karışıp kaçak avlanmayı yasaklamaktır.
Burada da ilk başta kaçak bir av olduğunu düşündüm ama lagos olduğunu anladıktan sonra yanındaki metreyi gördükten sonra fikrim değişti çünki metredeki ölçü 30 cm..
SAYGILARIMLA..
Şimdi konuyu acan ali kardeşimin orfoz olarak tanımlamasından yola cıkarak Ki balık bencede orfozdur o zaman sirkülere uymaz ayrıca konu yazılırken bağzı bilgilerin girilmesi gerekir ben resimdeki görüntüyede aldanarak lüfer diye yazılmış olduğundan pekte dikkat etmemiştim ali kardeşimin tuttuğu lüfer değil kofana dır maaşallah o kadar iriki yanındaki balık bile kücücük kalmış.yukarda aynı familyanın iki üyesi görülüyor yukardaki lagos aşağıdaki orfoz veya girida olarak bilinir.her keze selamlar.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.