Tüm Versiyonu Göster : 2007 avlarım:)
Çok uzun zamandır işler ve derslerın yogunlugundan ava cıkamadım.Ama 2007 yaz sonuna kadar olan avlarımdan bır kaç resım paylaşmak ıstedım.
YER:MORDOGAN
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
OKYANUSCA
04-02-2008, 10:50
Tebrik ederim Ozlem.Dev adimlarla ilerliyorsun. Yeni Zelanda'dan bir kez daha kocaman bir merhaba sana.
Dahasina rastgelsin.:helal:
Taygun KOCABIYIK
04-02-2008, 11:18
Tebrik Ederim sargos,mercan,karagöz veeeeeee kokar çuprası için büyük bir alkış :)
Samet Eryavuz
04-02-2008, 11:35
Özlem tebrikler Kanka :)
Anıl ÜNALAN
04-02-2008, 11:50
Güzelmiş bu hızla devam edersen eminin yakında çok büyük avlar yapıcaksın bi de önemli olan birşey var doğru yerde avlanmak ;) doğru yerleri bulursan yada birilerinden öğrenirsen(mesela bizden) çok daha güzel ve verimli avlar yaparsın diye düşünüyorum :)
Saygılarımla..
Güzel avlarmış :helal: .İnşallah daha nice güzel ve zevkli avlara...Rastgelsin...
Özlem bu hevesle gidersen ilerde daha verimli avlaklarda çok daha güzel avlar yapacağına inanıyorum.Tebrikler kardeşim.
tebrikler özlem şansın daim olsun. hepimize rastgele!tabii kıyılarda balık varsa:))
Tebrik ederim Ozlem.Dev adimlarla ilerliyorsun. Yeni Zelanda'dan bir kez daha kocaman bir merhaba sana.
Dahasina rastgelsin.:helal:
Sizede İzmir den kocaman bir merhaba:)Tesekkur ederım.:)Böyle karsılasmalar her seferınde mutlu edıyor benı.Bu avları daha onceden zaten bılıyorsunuz.Şöyle ortaya karısık bır 2007 anısı olsun dedım.Yaza dogru tekrar donus yapacagım avlarıma.YEM KOKUSUNU ÖZLEDİMMMMMMMM:P
Özlem tebrikler Kanka :)
Tesekkur ederım kankaların kankası:D
tebrikler özlem şansın daim olsun. hepimize rastgele!tabii kıyılarda balık varsa:))
Özlem bu hevesle gidersen ilerde daha verimli avlaklarda çok daha güzel avlar yapacağına inanıyorum.Tebrikler kardeşim.
Güzel avlarmış :helal: .İnşallah daha nice güzel ve zevkli avlara...Rastgelsin...
Güzelmiş bu hızla devam edersen eminin yakında çok büyük avlar yapıcaksın bi de önemli olan birşey var doğru yerde avlanmak ;) doğru yerleri bulursan yada birilerinden öğrenirsen(mesela bizden) çok daha güzel ve verimli avlar yaparsın diye düşünüyorum :)
Saygılarımla..
Tesekkur ederım.Daha ögrenecegım cok sey var.Hepimize RASTGELE...
Tebrikler özlem hanım ceşit cok lakin okul durumlarından vakit az zannederim yinede daha başarılı avlar ile karşılaşacağını tahmin ediyorum selamlar rastgelsin.
Tebrikler özlem hanım ceşit cok lakin okul durumlarından vakit az zannederim yinede daha başarılı avlar ile karşılaşacağını tahmin ediyorum selamlar rastgelsin.
TESEKKUR EDERIM RAUF BEY.EVET İŞLER VE DERSLER SEBEBIYLE 5-6 AYDIR AVA CIKAMIYORUM.BU YOGUNLUGU ATLATTIGIM GÜN OLTALARIMI KAPIP DENİZE KOŞACAGIM.:)
Anıl ÜNALAN
05-02-2008, 11:24
TESEKKUR EDERIM RAUF BEY.EVET İŞLER VE DERSLER SEBEBIYLE 5-6 AYDIR AVA CIKAMIYORUM.BU YOGUNLUGU ATLATTIGIM GÜN OLTALARIMI KAPIP DENİZE KOŞACAGIM.:)
Hem öğrencilik yapıp hem balıkla uğraşmak gerçekten çok güzel birşey bunun tadını hiç bi yaşımızda yaşıyamıcaz ben buna eminim umarım sizin açınızdan balıkçılık benim açımdan olduğu gibi zevkli geçiyordur :)
muratbaykent
05-02-2008, 11:44
Durum Böyle Olunca Tabii Dönüşünde Muhteşem Olacakmiş Gibi Görünüyor.tebrik Ederim.
Hem öğrencilik yapıp hem balıkla uğraşmak gerçekten çok güzel birşey bunun tadını hiç bi yaşımızda yaşıyamıcaz ben buna eminim umarım sizin açınızdan balıkçılık benim açımdan olduğu gibi zevkli geçiyordur :)
çok zevklı tabıkı ama dedıgım gıbı uzun zaman oldu..ınsana sonsuz huzur veren bır hobı.sizinde bu yasınıza ragmen bu kadar ılgılı olmanız cok hoş gercekten.
HALDUN YALIMLI
05-02-2008, 20:22
Özlem kardeş, biz deniz ve balık sevdalılarıyla paylaşımlarından dolayı teşekkürederim. Avların hep gönlünce olsun. RASTGELSİN.
iskorpit
11-02-2008, 13:49
TEBRİKLER ÖZLEM...İNŞALLAH DAHA BEREKETLİ AV GÖRÜNTÜLERİNİ BİZİMLE PAYLAŞMAN DİLEĞİYLE :helal::helal::helal:
canım tebriklerr;);):helal:
canım tebriklerr;);):helal:
kime çekmişimm:Ptesekkurler canımmm;)
Şu kaçırdığın orkinosun hikayesinide dinlemek isteriz özlem:D:D:D
Tebrik ediyorum...
Çoktandır balığa gidemiyorum. Vallahi bende yemin kokusunu özledim ....:'(
Hemşo uzun süredir ortalıkta yoktun.Özlettin.
Özlem hanım.. tebrikler 2007 yılında iyi av yapmışsınız..
inşallah devamı gelir..
Özlem kardeşim tebrik ederim amatör balık avı ruhunu kaybetmemen dileğiyle.
polmurat
27-03-2008, 20:29
Tebrikler Özlem kardeş.2008 de İnşallah daha iyilerine rastgelmek dileğiyle.
kungfucu07
26-05-2008, 19:46
valla bravo size... hayatta gördüğüm ikinci bayansınız balıkla uğraşan..süper ya...;)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.