PDA

Tüm Versiyonu Göster : 2 şubat çeşmealtı raporu

AŞKIN
05-02-2008, 13:15
selam arkadaşlar,
---------------
yer------uzunada
yem-----sardalya...( mamun hiçbir yerde yoktu )
deniz----3-5
misina---asso 030 13.5 kğ çekeri var.
iğne-----mustad 2 no beyaz
ekip-----kahya kaptan,kaptan arif reis,kaptan yaşlı kurt ahmet amca ve ben.
bol muhabbetli güzel bir gün geçirdik.yemimizin bitmesiyle avımızı erken sonlandırmak zorunda kaldık.tam balığın başladığı zaman biz bıraktık.arkadaşlar çok kısıtlı zamanım olduğu için kısaca anlatmak zorundayım kusuruma bakmayın lütfen.
güneş kendini gösterdi.
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

arif reis ve sino su

not:bu arada üç tane kaptanla bir teknede balık avlamak herkeze nasip olmaz

Taygun KOCABIYIK
05-02-2008, 13:37
Harika av olmuş Aşkın abi balıklar hem kalite hem kallavi.

almora
05-02-2008, 14:26
Muhtesem,muhtesem ve tekrar muhtesem:P
Bu balıklar harıka.Gözüm gonlum acıldı yahu fotograflara bakınca ...Aşkın Bey Tebrık ederım.Tum avlarınız boyle bereketlı olsun.RASTGELE..

Anıl ÜNALAN
05-02-2008, 14:30
Tebrikler gerçekten çok güzel av olmuş tabi uzunadanın bereketi bu :)

Teaser
05-02-2008, 16:03
Herhelde 2 saat kadar daha kalsanız muhteşem olacakmış.Ama bunlar bile yetti bana.:helal:Tebrikler... Afiyet olsun ...

er35han
05-02-2008, 17:10
aşkın çok bereketli bir av olmuş,balıkların hepside kalite ve boyutları da gayet irice. valla bu av sadece alkışlanır:helal::helal::helal::helal:

paşalı
05-02-2008, 18:01
Aşkın kerdeşim teşekkürler göz zevkimizi alevlendirdin.Tebrikler.

Çağatay
05-02-2008, 19:03
Oh, oh, oh. Bir yandan Murat bey diğer yandan siz. Maşallah, güzel av olmuş. Tebrikler. Ben de gittim Uzunada'ya ama boş geldim pazar günü. Bu iş böyle olmayacak, sizin teknenin adını bir öğreneyim, gizlice takılacağım peşinize.:P

HALDUN YALIMLI
05-02-2008, 20:37
Balıkların hepsi pırıl pırıl, tek kelimeyle harika tebrik ediyorum, ama içlerinde bir tanesi varki maşallah maşallah. Sino enfes onu yakalayan üstadı ayrıca tebrik ederim. RASTGELSİN.

Rauf
05-02-2008, 21:05
Aşkın kardeşim balıklar harika bu ava katılan ustaları tebrik ederim kısa günün karı bu kadar olur afiyet olsun.Selamlar.

giritli
06-02-2008, 08:17
Aşkın tebrikler...Çok kaliteli bir av olmuş...Balıklar şahane...Ama en önemlisi seninde dediğin gibi 3 kaptanın tecrübelerinden faydalanabilmek sanırım hepsinden değerli olsa gerek...Tekrar tebrikler:helal::helal::helal:

volkanreis06
06-02-2008, 10:41
harika bir av olmuş ben ankarada olmama rağmen resmen kudurdum. uzun adanın yasak olduğunu sanıyordum. nasipse yazın ordayım

AŞKIN
07-02-2008, 15:55
Aşkın tebrikler...Çok kaliteli bir av olmuş...Balıklar şahane...Ama en önemlisi seninde dediğin gibi 3 kaptanın tecrübelerinden faydalanabilmek sanırım hepsinden değerli olsa gerek...Tekrar tebrikler:helal::helal::helal:

çok teşekkür ederim onur,
sizede bol avlar dilerim.

halim20
07-02-2008, 16:10
aşkın kardeşim tebrik ederim güzel bir av olmuş...:helal:
çeşme altında bizimde teknemiz var.. o gittiğiniz yerin kerterizini tarif edebilecekmisin acaba sakıncası yoksa.:deli: çünkü biz ısparozlardan kaçalım diyoruz birazcık..:confused:

Teaser
08-02-2008, 18:38
:D:D:D:deli:Çok doğru söyledin.

AŞKIN
09-02-2008, 10:23
aşkın kardeşim tebrik ederim güzel bir av olmuş...:helal:
çeşme altında bizimde teknemiz var.. o gittiğiniz yerin kerterizini tarif edebilecekmisin acaba sakıncası yoksa.:deli: çünkü biz ısparozlardan kaçalım diyoruz birazcık..:confused:

çok teşekkür ederim halim abi,
paylaşmak gibi güzel bi şey varmı abi,tabii ki sakıncası yok.
ben güzel balıklar yakalayıp mutlu oluyorsam,herkezin mutlu olmasını isterim.
buyrun arkadaşlar.
arkadaşlar bir km den fazla yaklaşmayın.

muratbaykent
11-02-2008, 09:35
tebrikler aşkın kardeşim.muhteşem bir av olmuş.Arif'i de ayrıca tebrik ederim.hele o sinağrit yokmu.benim oralarda arayıpta bulamadığım balık.çok güzel denk gelmiş.

kırımlı
11-02-2008, 10:00
maşallah nazar degmesin ..kuzu gibi herbiri ..ellerinize emeginize saglık agalar.

seferaa
05-04-2008, 19:02
arkadaşlar bir km den fazla yaklaşmayın.

Bu ne demek oluyor kayalıklar mı yoksa 1 km'de balık yok diye mi anlayamadım açıklarmısınız?

ibrahimz35
05-04-2008, 19:14
Aşkın abiden cevap gelmeyince, uygun bulursa ben cevap vermek istiyorum kardeşimize. Uzun ada askeri ada oldugu için 1 km daha fazla yaklaşmak hem yasak hemde cezası var.