Tüm Versiyonu Göster : Tekne Kadar Balik
aserkansatı
17-12-2005, 06:55
Arkadaşlar bu ne yaaa?Tekne falan bırakmaz bu balık...
Aha babaaan dağına o ne yaw şimdi bu balıkmı oluyo bea..
abi bu adam bu balığı o direğe yaslı duran olta ile yakalamışsa ben de birşey bilmiyorum :D .
bence resimdeki eleman hava olsun diye balığın yanında poz veriyor ;) .
amcama baksana bide kamışla yakalamış gıbı koymuş kamışını yanına:)
aserkansatı
17-12-2005, 07:03
Bunlar da o balıkçıyla balığın dedeleri... :D
Serkan, şimdi bunun altına yorum yapacam, sen daha büyüğünü bulup ekleyecen, ona yazacak bişey kalmayacak. En iyisimi diğer resimleri eklemeni beklemek... ;)
aserkansatı
17-12-2005, 07:33
Volkan vuracak bi tane bu boyda orfoz,söz verdi.Onu ekliycem.Biraz zaman alır ama...
Volkan vuracak bi tane bu boyda orfoz,söz verdi.Onu ekliycem.Biraz zaman alır ama...
tabii ki serkan abi yasaklar kalkar kalkmaz vurcaz eklerız buraya ;)
Taygun KOCABIYIK
17-12-2005, 15:58
Çekmeye yürek dayanmaz bu balıkları.
HALDUN YALIMLI
17-12-2005, 16:25
Bizler yakaldığımız ölçüleredekine BALIK diyoruz bunlara :dikkat: BAAAAALIIIIIK :dikkat: demek daha doğru olur bence.Sağol Serkan SAYGILAR
Bir Dost
22-12-2005, 10:41
Bırakın çekmeye ben tv kanalında seyrederken yürek dayanmıyor abi sanırım tatilde şu balıkçılarla biraz takılmalıyım
Bu balık tekne kadar yok ama böyle bir balığı çekmek isterdim doğrusu.
Ne olur kızma Selim ve İnşallah bu adam sen değilsin biraz gıcık oldum(doğamızda var herhelde) abiyi denize gömdüm.......
Ne olur kızma Selim ve İnşallah bu adam sen değilsin biraz gıcık oldum(doğamızda var herhelde) abiyi denize gömdüm.......
Abi balığa yedirsen daha şık olurdu bence :D :D :D
Bir Dost
25-12-2005, 09:16
Harbi adam öyle bir gülüyorki bunun gibisini babayı yakalarsınız gibi yaaa;;;İyi yaptın Sami baba göm göm ki pişmiş kelle gibi sırıtamasın....
Aslında o adam tuttuysa balığı ayıp ettik ama sanki bana o adamda hiç balıkçı tipi(nasıl oluyorsa) yokmuş gibi geldi.Birazda kıskançlık var tabi...
Bir Dost
25-12-2005, 09:37
adam daha çok 1965 lerin filimlerinde yabancı denizci tayfaları var onlara benziyor gibi geldi
O sırıtma ve o rahatlıkla o balığı öyle havada tutma imkanı yok.Kaslarda hiç kasılmamış.Yok yok kıskandık galiba..
Bir Dost
25-12-2005, 09:43
kendi adıma acayip kıskandım adamım ama seni bilmem.....
Bir Dost
25-12-2005, 09:44
Bana bak adamın boynu yerinden çıkacak daha nasıl kasılsın baksana
Bende gülüyo zannettim.Abi biraz zorlanmış....Yok yok parayla almış kesin...Amasya da bizde balık tutamayınca hemen sazan,yayın(abartıp alabalık) alıp tuttuk diyoruz resim çektiriyoruz...Bir daha balığa gidelim diye....
Bir Dost
25-12-2005, 10:00
Merak etme Sami yalnız değilsin bu tekniği her usta amatör balıkçı uyguluyor bak dikkat et (usta amatör)lan nediyom ben ya amatörün ustası yaniii
aserkansatı
25-12-2005, 22:03
Güneş balçıkla sıvanmaz arkadaşlar.Resimden adamı silseniz de balığı o tutmuş işte,çatlayın... :deli: :deli: :deli:
Sami arkadaşım şu herifede ben gıcığım onunda ellerini falan yok edermisin bi zahmet
aserkansatı
25-12-2005, 23:33
Sazan adamı boğmuş zaten Selim bırakın eli kalsın bari... :D
Sazan adamı boğmuş zaten Selim bırakın eli kalsın bari... :D
Haklı Seko ama senide kıramadım açıkcası...
Balıkcı dostlarım bu resimler dün arşiflerimi karıştırırken gözüme çarptı sizlerle paylaşmak istedim.
Bir Dost
27-12-2005, 05:16
Anaaaaa nerden buldunuz bu benim resmim görüyonmu kafam çıkmamış albümde saklıyordum :D :D :D :dans:
Rastgelsin Can arkadaşım iyi bir av olmuş
aserkansatı
28-04-2007, 12:49
Ya ben unutmuşum bu balıkları... Gerçekten çok iriler...
Serkan hoca avatar kalsın dokunma.
Benim tuttuklarımın yanında bunlar hamsi balığı.
abi bu adam bu balığı o direğe yaslı duran olta ile yakalamışsa ben de birşey bilmiyorum :D .
bence resimdeki eleman hava olsun diye balığın yanında poz veriyor ;) .
Bencede yaniii.:D Bu akdenizda derinde cıkan ve balıkcıların patlak dediği türe benziyor.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.