Tüm Versiyonu Göster : İŞTE Kuzu İŞTE Akya!!.
Devamlı işlediğim konu akya ve kuzu yine bu balıklaraait iki resim gecti elime hemde kallavisinden vuran zıpkıcı arkadaşa helal olsun.bu iki balığı artık karıştırmanızı net olarak son vericek iki fotoğraf.:helal:
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
KUZU namı diğer(avcı,sarı kuyruk)
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
AKYA.tek kelimeyle mükkemmel bir parca.süper.
abi varya hafiye gibisin epey böyle büyük resim aradım bulamadım , eline sağlık .
Gerçi fotodaki arkadaş zıpkınla almış ama benim açımdan sahteyle alınabilecek balıklar arasında balıkçılığın zirve balıklarından biri bu güzel canavar.Görmek insanın iştahını kabartıyor , hayaller kurduruyor.İnşallah bir gün tekne avı yapabilirsek böyle bi güzeli çekmek acayip hoş olur.Böyle canavarları yakalamak hepimize nasip olsun inşallah...Teşekkürler ve Saygılar...
rauf abi balıklar harika teşekkür ederim..
Rauf üstadım göz zevkimizi memnun ettin emeğine sağlık.
ünalmusa
15-02-2008, 20:17
muthıs balıklar gozumuz gonlumuz acıldı abı tesekkurler
polmurat
29-03-2008, 11:07
Derya kuzuları tabiri tam bu balıklar için.Teşekkürler.
balıkcı omer
02-04-2008, 09:39
selamın aleyküm rauf abi biraz geç oldu yeni gödüm kusura bakma güzel çalışma olmuş abi teşekkür ederim allah herkeze bööyyle iriiiimi iri balıklar tutmak nasip etsin saygılar.:helal:
Çok güzel kareler paylaşım için teşekkürler
arkadaş larınböylegüzel büyük balıktuttuğunu görünceheyecanlanıyorum amatörbalıkçı olarak acababirgün bende tutabilirmiyimdiye geliyoraklıma herkeze rasgele 05aytekin istanbul pendik
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.