Tüm Versiyonu Göster : 16 şubat rapalayla kofana avı yumurtalık
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Taygun KOCABIYIK
17-02-2008, 16:14
Tebrik ederim balıklar çok güzel...
Yalnız imzayı doldurursanız tam süper olacak :)
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
sevgili tosbaaa imza ayarlarını yapsanda size isminizle hitap etsek olmazmı balıklar çok güzel tebrikler...
walla tosbaa da diebilirsin balamir de:)
Anıl ÜNALAN
17-02-2008, 21:28
walla tosbaa da diebilirsin balamir de:)
Tosbaaaa Bey ;
Avınız için tebrik ederiz ama imzanızı forum kuralları gereği doldurmanız gerekmektedir o şekilde balamir de diyebilirsiniz demekle olmaz ;)
Saygılar sevgiler.
imza işini de kıvırdım sonunda:)
Tebrikler.Fotoyla siteye başlamanız çok hoş oldu.Daha nice güzel avlara...Bereketli olsun , Rastgelsin...
Saol abi cümlemizin şansı açık olsun.Kullandığım rapala huskyjerk.Rauf abinin lüfer rapalaları resimlerinden en sonuncusu.
Big Fish
18-02-2008, 21:02
Balıklar gerçekten müthiş. Bu karlı havalarda çok iyi iş çıkarmışın.
Tebrikler....
:) erdem kardeşim daha iyilerini sen tutasın.Kar yok buralarda ama yağmur vardı.Ama insan heyecandan ıslandığını anlamıyor.Allahtan şifayı kapmadık.
Senin balıklar da süpermiş.Cerbiti daha çok seviyorum ben.Daha zevkli balığın vurmasını hissetmek.
polmurat
27-02-2008, 22:33
Tebrikler ve hoş geldin aramıza.Hızlı bir giriş yaptın Balamir kardeş.Devamı gelir İnşallah.
Sağolasın. Darısı ve devamı cümlemize inşallah
bunları eklememişim [Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
benim ayak 43 numara :)[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
maşallah güzel kofanalar afiyetolsun..
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.