PDA

Tüm Versiyonu Göster : Çıldıran denizin hediyeleri!

erkepli
18-02-2008, 10:51
Merhaba arkadaşlar,hava durumlarına bakılırsa pek balığa çıkamıyoruz sanırım.Ama inat varya çektim çizmeleri giydim yağmurluğu Allah Allah sesleriyle koştum kayalıklara.yağmur kaçayım diye yırtındı ama iman gücüyle dayandım çünki biliyordumki nerdeyse tüm site arkadaşlarım hava nedeniyle evlerinde oturuyorlardı ben orda onları temsilen bulunuyordum ve pes etmek yoktu:deli:.Hela ilk sargoz umdan sonra inancım iyice arttı,kaçırdıgım ikinci balıksa bir levrek oldu çünki yüksekte oldugum için kaldıramadım.Resimdekilerde daha sonra yakaldıklarım.Hepinize mutlu günler.
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

AŞKIN
18-02-2008, 11:03
remzi abi,deniz ana senin bu azmin karşılığını vermiş.
paylaşım için teşekkürler,
afiyet olsun.

Anıl ÜNALAN
18-02-2008, 12:03
Tebrikler bu havada çok güzel av olmuş kaçan levreğe üzüldüm bi dahaki sefere umarım kaçamaz :)

cumhur
18-02-2008, 12:13
arkadaşlar erkepli son zaman larda balık kaçırmakda bayağı ilerledi, birde kaçırdıktan sonra bana kızmasa. rastgele.

Teaser
18-02-2008, 12:37
Sanırım bunlar kuyudan değil.Kaçırdığınız levreği sahte ile alacağınıza inanıyorum;).Çok güzel foto olmuş.Afiyet olsun , bundanda iyileri Rastgelsin...

erkepli
18-02-2008, 12:48
Sanırım bunlar kuyudan değil.Kaçırdığınız levreği sahte ile alacağınıza inanıyorum;).Çok güzel foto olmuş.Afiyet olsun , bundanda iyileri Rastgelsin...

Tahmininiz dogru kuyudan degil sanırım oraya sürekli ağ döküyorlar balık ta ürktü,burası yaklaşık 6 mt yükseklıkteki bir kayadan yani düze çıkamadık ya kuyu ya taşın başı:)

Big Fish
18-02-2008, 21:19
Balıklar gerçekten harika. Eline ayağına sağlık.
Afiyet olsun...

paşalı
18-02-2008, 22:00
Remzi kardeşim balıklar çok süper ellerine sağlık.Gönlümüz gözümüz bayram etti.

hakan25
18-02-2008, 22:34
paylaşım için teşekkürler afiyet olsun...

Rauf
19-02-2008, 06:28
Remzinin balık günleri haberleri artık keyifli bir hal alıyor bir haftalık iş gününden sonra gelen pazar günü kıyamet olsa gidiyor valla tebrikler sargozlar da baya yakışıklı yanlız bir konu var belki izmirli arkadaşlar hic olmassa bununla gurur duyabilirler bu balıkların hepsi izmirli sülünezlerin marifetiyle tutulmuş!hani biraz dayanışmanın bir örneği;)afiyet olsun selamlar.

ishak BALLICA
19-02-2008, 07:57
Remzi azminin karşılığını almışsın...Bereketli olsun....Levrek olsun, sargoz olsun böyle çılgın havaları severler...

muratbaykent
19-02-2008, 13:12
paylaşımına teşekkür ederim Remzi bey.dediğiniz gibi bu haftahava şartları yüzünden stresimizi atamadık.ama sizin resimlerle bir nebze olsun avundum.tebrikler.

dudi
19-02-2008, 14:29
remzi abi ustalığını yine konuşturmuşsun azmin ve raporun için teşekkür ediyorum balıksız geçen bu soğuk günlerde içimizi ısıttın ellerine ve emeğine sağlık

polmurat
26-02-2008, 21:25
Remzi abi tebrikler.resim için fazla söze gerek yok.Azmin zaferi.