Tüm Versiyonu Göster : 23 şubat akşam lüferleri
sonunda oldu.. aylardır yakalayabilme hırsı sonunda gerçekleşti... levent abi(ARAŞTIRICI) alinin balıklarını önerdiğin ve verdiğin bilgiler için teşekkürler....;)
işte hayatımda yakaladığım ilk lüferler..
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
tebrikler alper devamı gelir bundan sonra işallah şeytanın bacağını kırmışsın yaa :helal::helal:gerisi gelir
Anıl ÜNALAN
23-02-2008, 23:16
Tebrikler umarım devamı gelir..
Rastgelsin.
araştırıcı
24-02-2008, 18:12
Merhaba Alper.... :)
Tebrik ederim.... Nasıl bir keyif aldığını anlatamazsın....Anlamazlar....
Bu canavarı yakalayanlar anlar.... :) Seni ben anlarım ve benim gibi bu sitede paylaşmak için var olan ve bu heyecana ortak olmak isteyen dostlar anlar..... :)
Sözün özü: "AYNI KELİMELERİ KONUŞAN İNSANLAR DEĞİL, AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİRLER......"
Balık avlamaktaki merakın, ısrarlı çabaların ve nezaketin için seni kutlarım... Güzel kofanalar.... Allah devamını nasip etsin...
son söz: "YAŞASIN ALİNİN BALIKLARI"
selamlar
muvaffak abi işlem tamam ama devam yolunda ısrarlıyım.. levent abide yazmış ya... nasıl bir keyif aldığımı anlatamam... son sözü sloganlaştırmak isterim levent abi.. YAŞASIN ALİ'NİN BALIKLARI
alper kardeşim sonunda hayırlı olsun daha çok tutarsın işşallah çok güzel balıklar afiyet olsun..
tebrikler alper. devamını diliyorum.haftasonu bende dörtyolda lüfer peşindeydim ancak bana rastgelmedi.
Taygun KOCABIYIK
25-02-2008, 18:21
Alper abim benim tebrik ederim hakkaten çok sevindim kendim yakalamış gibi :) Devamı daha bol gelsin inşallah
lineerman
25-02-2008, 23:05
alper kardeş tebrikler..çok sevindim adına.darısı bize inşallah.
polmurat
27-02-2008, 22:43
Alper afiyet olsun.Ne de keyiflenmişsindir şimdi.Tebrikler
cakilbar
20-03-2008, 13:23
Tebrikler Alper abi çok güzel kofanalar, yakında daha fazlası gelecek,aman ha gagalı sardalya falan yakalıyosan yeme, hepsini buzlukta sakla çok işine yarayacak. :) Ayrıca iskenderunda ulu caminin karşısında ayhan abi var balık malzemesi satıyo, ordan el yapımı ağır sahtelerden al,onlar da çok işini görür....rastgele
araştırıcı
20-03-2008, 13:43
Ömer merhaba
sen yaşıyor musun...?
güzel kofanaları bize göstermeden mi yakalar oldun...
Selamlar..
bende ömere bakıp duruyordum..sessiz sedasız iskenderunlu.. :) gagalı sardalya demişken.. çok şükür zargana demeyen biri daha:P
Tebrikler.Çok güzel balıklar.Ahh şu havalar bi düzelse...
cakilbar
21-03-2008, 15:16
selamlar levent abi, vallahi ne zamandır girmiyodum, çok şükür iyiyim, kofanalar da iyi :P . ya sormayın ne zamandır hiç tutamıyoduk taa ki 3 gün önceye kadar, uzun bir aradan sonra 3,5 kiloluk kofanayla ilk siftahımızı yaptık, bundan sonra daha sık girip, tutabilirsek eğer balık fotolarını paylaşmaya devam edecem...kendine iyi bak abi... saygılar
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.