PDA

Tüm Versiyonu Göster : Balıksız ama eğlenceli bir gündü

polmurat
26-02-2008, 14:46
Merhabalar.Geçen sezon ki Batman balık meceralarımdan birini sizlerle paylaşmak iistedim.İlk defa geçen sezon yeni başlamıştım avcılığa ve acemi şansı mı bilmem zaman zaman güzel sazanlar nasip oldu.Bu avların bazılarının bizzat kendisini ve görüntülerini mesai arkadaşları görünce yerinde duramayan balık meraklıları hemen kendilerine sıfır km.olta satın alıdılar.Eyvah dedim bunlar benim göleti kurutacak. :'(Arkadaşlar benim hangi gün ve saate gideceğimi sordular kararlaştık.Artık sezon sonlarına doğruydu.Ben sabah namazından sonra göletin yolunu tuttum.Vardığımda baktım ki arkadaşlar o kadar hevesliki sabahın 4'ünde varmışlar.Neyseki benim bölgemi boş bırakmışlar.3 arkadaş önce banim yanımda salladılar.Baktılarki bişey yok 15-20 m.aralıklarla göleti tur atmaya başladılar.Neredeyse sallamadıkları yer kalmadı.Tabi sonuç sıfır.Çünki en önemli şeyi sabırı unuttular.bu arada benim şamandıra aniden kayboldu.Var gücümle asıldım ama nafile bir türlü yukarı gelmiyor.İyice yüklendiğimde ise ne olduğunu anlamadan misinayı fırdöndü bağlantısından koparıp gitti.Ben yine sabırla aynı bölgeye salladım. Saat 10 gibi arkadaşlardan Fatih adındaki olan sıcaktan bunaldı ve iyice sıkıldı , soyunup kendini gölette attı.Karşıdan yüzüp benim tarafa geldi.Sıcaktan mayışıp kendini salıverdiği sırada benim sabrın karşılığı oltanın ucuna geliverdi.şamandıra hızla 1,5m. kadar sağ tarafa doğru yarı batmış şekilde sürüklenip kuvvetli bir şekilde dipe battı ben de hemen asıldım.Tam o sırada o uyuklamaya başlayan Fatihin bir sıçraması vardı ki aman ALLAH.Ve bizim filmin koptuğu an.Ben asılıp çektiğimde o da ne?Tahmini 5-6 kiloluk bir aynalı kuzusunu gören Fatih durun ben onu yakalarım deyip kendini gölete attığında bizim gülmekten karnımıza ağrılar giriyordu.Hey Yarabbim balık insana neler yaptırıyor.Bu arada bu balıkta nasibimiz değilmiş ki balığı yoğurup kıyıya çekmeye çalışırken buda iğneyi alıp götürdü.Ancak arkadaşın balığı ilk görüşündeki uykudan bir anda fırlaması ve yakalamak için cumburlop diye gölete dalması bizim bu avdan yeterince keyif almamızı sağladı.:rolleyes::rolleyes:

Teaser
26-02-2008, 16:16
Eğlenceli bir anınızı bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim.Kafamda canlandırınca bilgisayar başında bende bayağı güldüm.Ama çok ilgili olmasada aklıma bir sözü getirdi :"Pantalon ıslanmadan balık tutulmazmış."Sevgi ve saygılar kardeşim.

Taygun KOCABIYIK
26-02-2008, 17:58
Murat abi o anki eğlence 1 hafta yetmiştir size :)

polmurat
26-02-2008, 21:21
Aynen öyle Tayguncuğum.

mufi
27-02-2008, 10:41
Murad ım o andaki heyecan ve muhabbet.. ve o ıslak vatandaş muhabbeti zaten size yetmiştir...hayırlısı bir dahaki sefere...

hakan25
27-02-2008, 21:18
eh muratcım nasip değilmiş ama eğlencesi yeter güzel bir gün