Tüm Versiyonu Göster : tuttuğum balıklar. umarım beğenirsiniz...
cihanakdemir
28-02-2008, 11:10
merhabalar. bu sevdaya yeni kapıldım. yeni olmama rağmen iyi bi başlangıç herhalde :)
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
polmurat
28-02-2008, 11:16
Cihan süper yeni başladığına eminmisin.Aramıza hoşgeldin
cihanakdemir
28-02-2008, 11:18
evet yeni başladım, siteye de yeni üyeyim. bu güzel hayvanları ocak ve aralık ayında tutttum. yeniyim yani. galiba resim boyutlarını ayarlayamamışım :)
araştırıcı
28-02-2008, 11:28
Kutlarım seni genç adam.... :)
Bereketli ve keyifli avlarının devamını dilerim...
Rastgele...
Kıyafetten anladığım kadarıyla Denizcilik ile ilgili bir işte çalışıyor olmalısınız.Bu balıklar benim için Big Game sayılabilecek güzellikte mahlukatlar.Av tekniğini , yem, avlak ve kullandığın takım (misina , iğne gibi) gibi ayrıntıları anlatırsanız çok mutlu oluruz.Çünkü amatör balıkçılık için biraz extreme sayılabilecek türler bunlar.Benim gibi birçok kişinin de gözleri parlamıştır sanırım.Nicelerine Rastgelmen dileklerimle...Sevgiler...
cihanakdemir
28-02-2008, 14:51
nedim abi teşekkür ederim. gemiden yakaladım bu balıkları. 150 m. uzunlukta 120 mm. misina kullandım. misinanın her 50 m. de birine fırdöndü bağladım, bağlanmaz ise gam alıyor misina. en uçta 20 cm. uzunluğunda kolyos ya da uskumru sahtesi veya yeşil renkte kalamar sahtesi kullandım (sahtelerin parlak renkte ve içlerinde ses çıkartıcı boncukların olması balıkları cezbediyor). sahteden 1 yada 1,5 m. önce fırdöndü, onun da hemen önüne 100-150 gr. ağırlık bağladım ki sahte az da olsa aşağıdan gelsin diye. sahtelerin üzerinde satılan iğneler bu balıklar için küçük kalıyor, balık ağzına aldığında hemen eğiliyor. numara olarak da yanlış hatırlamıyorsam 7 veya 8 numara 3lü iğne kullandım. bu şekilde takım ağır oluyor ama bunun içinde bunlar gerekli diye düşünüyorum. anlattıklarım faydalı olursa ne mutlu bana :)
cihan hoşgeldin.. sanırım asker ve denizcisin.. tebrik ederim avların çok güzel.. devamını dilerim..
cihan kardeşim hoş geldin balıklar çok güzel kaç kişi doyurdu bunlar bilgi için teşekkür ederiz rastgelsin
cihanakdemir
28-02-2008, 22:14
merhabalar. hoşbulduk. bunlardan irili ufaklı 6 tane vardı. 10 kiloluk balığı 15 kişi yedik (yani 1 tanesini). geriye 47 kg balık kalmıştı. onları da dağıttım :) onları da dağıtmasaydım artık siz hesap edin...
maşallah verimli bir gün insanlar yesinde balıkçıklar heba olmasın afiyet olsun cihan kardeşim....
Cihan kardeşim balıklar çok güzel amatörbalıkçılığa bir çok kişi için hayatının trofesi denilebilecek balıklarla başlamışsın bahtın herzaman açık olsun rastgelsin.
Bu balıklar amatör ruh anlamında çok erken sayılır bence.Herhalde bundan sonra sırada Kılıç Balığı kalmış:D.Onu da yakaladıktan sonra Amatör'den ya emeklilik yada Profesyonel lige geçiş olur gibi geliyor:D.Sevgiler...
Anıl ÜNALAN
29-02-2008, 12:10
Orkinos ve kılıç balığından sonra iş bitmiştir :D
Tebrikler gerçekten çok güzel av olmuş bu balıkları ne tarafta tuttuğunu öğrenebilirsek sanırım bizim açımızdan bir bilgi olur. :)
Kardeş ne yapmışsın sen yaa...Kıskandım vallahi.Tebrikler.Darısı başımıza...
Cihan kardeşim maşallah bre...yani tam trofelik bunlar...valla helal olsun..
Taygun KOCABIYIK
01-03-2008, 16:57
Tebrik ederim Cihan abi bunları uluslararası sularda mı tuttun? Hikayesi yokmudur kuru kuru resimler bile ağzımı sulandırdı hikayesinide dinledim mi tamamdır :)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.