PDA

Tüm Versiyonu Göster : Sibiryanın Kardeşi Kütahya ( Dodurga ) Tarih 03 Mart 2008

MEHTERAN
03-03-2008, 16:08
Sitedeki arkaşadaşlar bazen sitem ederler bana, sürekli soğuktan bahsediyorsun diye. Geçtiğimiz pazar günü niyeti bozup dodurga barajına bi organizasyon yapalım dedik. Fakat eskişehirli arkadaşların orası don demelerine aldırmadan, gideceğim illada dodurga diye tutturdum. Pazar sabahı saat 05 gibi yola çıktık.06.15 de avlak bölgesindeydik havanın hafiften ağarmasıyla ağzımız açık kaldı. İşte resimler. Önce bi çay demleyip çay keyfi yaptık.

[Only Registered Users Can See Links]

Önümüzdeki bir iki metrelik açık alanı büyüterek olta atacak yer yapalım diye kafa gibi taşları buzun üzerine atmamıza rağmen buzu kıramadık.

Keyifli bir çay muhabbeti yaptıktan sonra bu bölgeden ayrıldık.

er35han
03-03-2008, 16:16
hay maşallah o ne buz öyle gürkan abi,izmir'de bir haftadır bahar havası hakim sizin buzlu gölü görünce daha kışın geçmediğini hatırladım:cool:.

polmurat
03-03-2008, 17:34
Gürkan abi gerçektende sibiryadan aşağı kalmazmış oralar.Balık tutkusu sınır tanımıyor bu soğuktada olsa insanı düşürüyor yollara.

Taygun KOCABIYIK
03-03-2008, 18:02
Gürkan abim Allah size kolaylık versin izmirde kısa kolluları giymeye başladı millet :)

MEHTERAN
03-03-2008, 18:38
Balık tutkusu başka şey. Balık hastalığı bambaşka birşey, henüz tedavisi bulunamamış. Yorumlarınız için teşekkürler.

neco17
03-03-2008, 19:13
gürkan abi anladım ki balık sevgisi sınır tanımıyor..ne diyeyim abi o soğukta o buzda valla helal olsun abi tebrikler..neco17..çanakkale..ezine..

HALDUN YALIMLI
03-03-2008, 20:34
Gürkan abi Eskimo'lar gibi deleydiniz ya buzu, ne çıkarsa bahtıma misali. En azından olta atmış olurdunuz. Keyfinize imrendim doğrusu, allah muhabbetinizi arttırsın. Umarım aynı kadro bol balıklı avlarda birlikte olursunuz. RASTGELSİN.

paşalı
03-03-2008, 22:33
Gürkancım ne manzara o öyle yav.Balık olmasada ogüzelliği görmek herkeze nasip olmaz.İnşallah buzlar eridikten sonra balıklarıda tepelersiniz.

MEHTERAN
04-03-2008, 04:42
Gürkan ım valla elinizde kamera felan olsa Sibirya belgeseli yada alaska belgeseli çeken Animal Planet ekibi gibisiniz vallahi.
sahi genelde DSİ denilen kurum barajlarında balık tuturmaz buralarda.. sizd serbestmi??

Canım abim, bizim buralarda başka av yapacak yerimiz olmadığından, yapacak birşey yok. Zaten izin vermeseler ne olacak, millet gene gidecek gene gidecek. Av mevsiminde serbest zaten, valla abi doğayla iç içe harika bir yer yasak deselerde dinlemeyiz telden gene giririz.:P:P
Sevgili abim mutlakki yasak olan barajlarımızda var fakat bunlar küçük sulama göletleri, ve yeni olan barajlar. Bu görmüş olduğunuz çok eski bir baraj, yazın geceleri çok şahane balıklar alıyoruz burdan. Saygılarımla abicim.

hakan25
18-03-2008, 01:28
gürkancım vallaha ne güzel sırf çay içmeğe bile gidilir nefis manzara havası yeter teşekkür..