Tüm Versiyonu Göster : selam
selam abilerim kardeşlerim....ben aranıza yeni katıldım.inanın sizleri altı yedi aydır takip ediyorum.bende sizler gibi olta balıkçılığının hastasıyım.ama gerek işlerim gerekse sağlığım açısından devamlı olarak balığa çıkamıyorum.:( ama fırsat bulduğumda balıktayım..bugüne kadar çok balık yakaladım inşallah bundan sonra yakaladıklarımı sizlerle paylaşacağım..bütün abilerime kardeşlerime rast gelsin diyorum şansınız bol iğneleriniz dolu olsun....neco17
polmurat
03-03-2008, 19:20
Neco hoşgeldin aramıza.İmza ayarlarını yaparsan daha iyi olur.
tamam kardeşim teşekkürler.iyi akşamlar...:)
alçak gönüllülüğün için teşekkür ederim mufi ....inşallah bundan sonra beraberiz ...ha unutmadan bizde atma olmaz ;)
Hasan BALIKÇI
03-03-2008, 21:49
neco bey hoş geldiniz aramıza ezinelisiniz demek.
peyniri güzel insanlarıda güzel.tekrar hoş geldin
saygılar ve sevgiler
Aramıza Hoşgeldin.Yaw insan arada bir sinyal filan yapar.Neyse keyifli paylaşımlar dilerim.Bir de Yeniköy ve civarında balık türü ve avlak noktalarını sizden bekliyorum.Birgün limanda çok fena bozum olmuştum:'(.Sadece bir denizyıldızı aldım:D.Malum denize iade.Saygı ve Sevgilerimle...Rastgelsin...
iltifatına teşekkür ederim hasan abi hepiniz güzel insanlarsınız...bende size sevgi ve saygılarımı sunarım...
selam hemşerim yeniköy macerana üzüldüm.şu sıralar pek balık yapmıyor.inşallah hep beraber bilgilerimizi paylaşacağız.sevig ve saygılarımı sunarım...
hoş geldin neco ailemize paylaşımlarını bekliyoruz.rastgelsin:)
Taygun KOCABIYIK
04-03-2008, 09:38
Neco abi hoşgeldin bak bir geldin neler oldu :) Mufimiz bile coştu konu nerelere gidecek seyredelim bakalım :D Bu arada bende ezine peynirine bayılırım :D
hoşbulduk taygun kardeşim...tabi ezine peyniri denince aklımıza ilk gelenler belli ..ezine peyniri :D balık:D ve aslan sütü:):):)
Neco hoş geldin.Paylaşımlarının devamını dilerim.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.