Tüm Versiyonu Göster : 20080306 2 tane Barakuda
20080306 perşembe sabah 5:30 ile 6:00 arası
malzeme pelikan 55 gr prizma
2 hafta sonu hiçbirşey tutamadan geçmişti.Bu av ilaç gibi geldi. ilk defa baracuda tutuyorum. Herkese rastgele...(mezurayı bulamadığımdan boyunun anlaşılması için bir ytl ve 10 kr koydum)
[Only Registered Users Can See Links]
iskenderunda özel bir şirketin kıyılarından...
Güzel av olmuş.Bu barkudalar beni deli eder.(İzmir'li kardeş ve abilerim sizin oralarda var mı bunlardan? Yolum düştüğünde mutlaka barakuda yakalamak isterim.)Ali Kardeş balıklar çok güzeller.Afiyet olsun...Niceleri Rastgesin...
polmurat
06-03-2008, 13:22
Gözümüz gönlümüz açılıyor ne güzel.Tebrikler ve de afiyet olsun
sevgili ali kardeşim baraküdalar şahane tebrik ederim darısı başımıza afiyet osun..
Taygun KOCABIYIK
07-03-2008, 14:17
Ali abi maşallah baracudalar harika görünüyor. Birşey sormak istiyorum lezzeti nasıl bu arkadaşların?
Ben fırında yaptım Akdeniz lüferiyle hemen hemen aynı.Ama ızgarası veya tavası hakkında fikrim yok...
Kardeşim tebrik ederim ,çok güzel bir av olmuş afiyet olsun.
Alicim bu barakudalar da baya güncelleşti çok merak etmeye başladım.Herhalde çok zevklidir avlaması.Ah birde bizim buralarda çıksa.Afiyet olsun.
Big Fish
08-03-2008, 15:58
Müthiş bir av olmuş tebrikler.. Acaba barakuda izmir veya kuşadası çevrelerinde oluyor mu. Yakalamak şart oldu bunları :)
Taygun KOCABIYIK
08-03-2008, 19:17
Erdem abi oluyor ama kıyıdan yakalayan duymadım görmedim. Tekneyle sırtı çekip alanlar var tabiki.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.