PDA

Tüm Versiyonu Göster : Kefalin Damak Tadina Ne Uyar

massimo35
08-03-2008, 21:50
Herkeze merhabalar bu aralar güzelbahçe tarafında kefal grupları dolaşıyor fakat birtürlü yem beğendiremedim ekmek takıyorum olmuyor kırmızı kurt takıyorum olmuyor bende mi bi sorun var yemlerdemi balıklardamı oltadamı bi yardım edin herkeze saygılar.

polmurat
09-03-2008, 22:13
Massimo hoşgeldin öncelikle.İmza ayarlarını düzgün yaparsan seviniriz.Malum İngilizce bilenimiz pek yok.Forum kuralları gereği imza ayarını yapman gerek.Sevgiler

mehmeterhan
13-03-2008, 11:30
arkadasım hayvan yemedımı yemıyor sen ne takarsan tak ama sunuda unutma kefal avlamak ıstıyorsan veya soyle dıyeyım bu kurnaz hayvanla basetmek ıstıyosan ılk once mısınana dıkkat et ınce mısına kullan 0.20 0.25 kefal ıcın uygundur cunku kefal ozellıkle buyuk buyuk boyda olanları mısınayı gorunce yeme yaklamıyo tuzak oldugunu anluıyo bıde ortam sessızmı bununda cok onemı var bu konuyla ılgılı formda bızden daha buyuk daha tecrubelı abılerımızın yazıları olması lazım eger arastırsan bulabılırsın ama ben dıp kıbrısıyla sardalye veye ekmegı dene derım tabı mısınana dıkkat etmek sartıyla cunku ben cok denedım