Tüm Versiyonu Göster : Bakmadan geçmeyin...
polmurat
22-03-2008, 17:39
9 canlı bile olsaydın en fazla
8 kez kaçabilirdin ölümden.Bil ki
7 düvele Sultan dahi olsan yerin
6 mekan olacak sana...En fazla
5 metre kumaş götürebileceksin
4 açsan da gözlerini.Bu
3 günlük dünyada MEZARCIYA
2 kat olup yalvarsan da nafile.Ecel geldiğinde
1 gün sende öleceksin.İşte o an herşey
0 dan başlayacak...
(Alıntı)
ibrahimz35
22-03-2008, 20:47
Murat`cım eline saglık,Bir gün hepimiz bu dünyadan göçüp gidecegiz önemli olan giderken ne götüreçeğimiz!
Şiirin de matematiği olduğunun bu kadar görünür olması çok hoş olmuş:D.Mutlaka bu şiir şeklinin de bir adı vardır.Sanat'tan da önemlisi tabii ki içeriği.Bayıldım...Teşekkürler...
polmurat
23-03-2008, 14:48
Yorumlar için teşekkürler.ya şu teknoloji amma güzel.n80 telefon aldım wlan özelliği varmış.burgercide oturduğum yerde telefonda bedava ve hızlı internete giriyorum.bu mesajıda telefondan yazıyorum.
hayırlı olsun muratcım elinde eskisin..
balıkcı omer
24-03-2008, 18:20
selamın aleyküm murat çok güzel yazmışsın eline yüreğine sağlık kardeşim sağlıcakla kal.
polmurat
24-03-2008, 20:24
Aleyküm selam abi.Böyle güzel şeyler paylaştıkça daha güzel oluyor.ALLAHA emanet olun.
Yorumlar için teşekkürler.ya şu teknoloji amma güzel.n80 telefon aldım wlan özelliği varmış.burgercide oturduğum yerde telefonda bedava ve hızlı internete giriyorum.bu mesajıda telefondan yazıyorum.
bir telefonda ben aldım daha doğrusu dışardan geldi.. tv,kamera,mp3,mp4 ,radyo,internet yok yok artık resim çekçem.nokıa n73 ü andırıyor ama daha ince markası bi acayip üstünde yazmıyor şarzda, içinide açamıyom bakim daha sonra yazarım...bide bedava internete nasıl giriliyor bana bilği verirmisin...:cool:.üstünde tv n99i yazıyor...içinde vap google yazıyor ama ayar yapılması diyor..özelden yazarsan daha iyi olur gprs abone olunmadı diyor..
polmurat
25-03-2008, 11:43
Abi öncelikle hayırlı olsun o telefonu biliyorum 1.5 ay kadar önce kullandım.Urfadan geldi 10 gün kadar denedim.Telefon çin malı n99i.İmei numarası çakma(başka telden kopyalama).Aslında sağlam,özelliği çok ve kaliteli bir izlenim verdi bana.Televizyon izleme özelliği müthiş.Bulunduğu ildeki belediye yayınlarını net bir şekilde izleyebiliyorsun.Mp 3 seside sterio müzik seti gibi Maşallah.Mp4 oynatma 1,3 mp kamera dokunmatik ekran,fm radyo gibi özellikleri var.TElevizyon ve radyoyu kulaklıksız dinleyebiliyorsunuz.Telefonun kötü yönleri.1.Çin malı 2.Kaçak ve kapanma tehlikesi olabilir. 3.Bozulursa yedek parça olmadığı için kaldır at.Benim n80 e gelince Wireless özelliği sayesinde kablosuz internet ağı olan yerlerde 25-30 mete mesafeden o ağı algılayıp onun üzerinden internete bağlanıyor.Tabi karşı taraf şifre koymamışsa.Ülkemizde daha yeni yaygınlaşıyor ama bazı işyerleri,lokanta,hastane cafe türü yerlerde müşterilere özel kablosuz internet var.Bende buralarda bazen bu nimetten faydalanıyorum.Saygılar.
çok hoş bir alıntı olmuş,denizde can alırken .
gereksiz avcılığa kovada tüketilmeyecek bir fazla balığa ,
dondurulup sonra tüketime yığınağa .benim balıkçılığıma aykırı.
alakasız diye düşünmeyin konu ölüm olunca ,alaka kuruyorum avcılığımla.
gercekten cok güzel elllerine saglık
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.