PDA

Tüm Versiyonu Göster : Mozilla firefox ile yasaklı sitelere girin

levrek
24-03-2008, 22:23
Bilindiği üzere kısa bir zaman önce youtube.com sitesine girişler Türkiye’den yasaklandı. Basit bir şekilde youtube girebilmek için;

Mozillada araçlara oradan da özelliklere tıklıyoruz. Daha sonra Gelişmiş’e tıklıyoruz ve orada Genel ‘in yanında ki ”Ağ” sekmesine tıklıyoruz. Daha sonra açılan sayfada ”Ayarlar ı” tıklıyoruz…
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Alıntıdır.

walras
24-03-2008, 23:14
erol abi mozilla, explorerdan daha yavaş çalışıyor. yoksa sadece bendemi böyle? eğer daha yavaşsa hızlandırmanın bir yolu varmı?

levrek
25-03-2008, 19:10
erol abi mozilla, explorerdan daha yavaş çalışıyor. yoksa sadece bendemi böyle? eğer daha yavaşsa hızlandırmanın bir yolu varmı?

Selam Alper,
aslında firefox daha hızlıdır,aşağıdaki linkten ayarlarla ilgili bir kaç tüyoyü anlatan yazıyı indir,bakalım sonuç değişecek mi?

[Only Registered Users Can See Links]

Şayet daha hızlı bir şey istiyorsan Mac in Safarisi vardır.
İddaya göre,Safari’nin Internet Explorer 7.0′dan 2 kat, Firefox 2′den de 1.6 kat daha hızlı olduğu belirtiliyor. Yine javascript ve uygulama çalıştırma testlerinde de diğer tarayıcılardan 2 kata kadar daha hızlı olduğu belirtiliyor.

[Only Registered Users Can See Links]

Sendeki sonuçları yine buraya iletebilirsen belki başka arkadaşlar bundan faydalanabilirler,sevgilerimle

er35han
26-03-2008, 11:40
erol abi tarifindeki ayarladım ve şu anda mozilladan youtube'a girebiliyorum,teşekkürler.

levrek
26-03-2008, 12:57
Erhan cım,bu ayarı yaptıktan sonra fark ettiğim birşey oldu.Herhangi bir yerden bir dosya indirme işleminde download hızı oldukça yavaşlıyor.Ayarları eski haline aldığımda ise eski hızına tekrar ulaştım,sevgilerimle

walras
26-03-2008, 13:31
youtube gib yasaklı bir siteye ayar değiştirerek girmek hukuksal açıdan sorun teşkil edermi?? neden kapandığını bilmiyorum ama...çok soru sordum erol abi .. iyiki bir youtuba gireceksin beynimizi yedin deme lütfen:)

levrek
26-03-2008, 14:49
Bildiğim kadarı ile cıks,bir sorun teşkil etmez,lakin aramızda muhakkak hukukçular vardır,bu konuda bizi en iyi onlar aydınlatacaktır,sevgilerimle

Anıl ÜNALAN
28-03-2008, 10:14
Youtube tekrardan açıLmıştır vatana millete hayırlı olsun :)