PDA

Tüm Versiyonu Göster : çeşmealti Toplantisi

ibrahimz35
25-03-2008, 09:58
Çeşmealtı toplantısına katılmak isteyenler, lütfen bu iletiye teşekkür bıraksın.Saygılarla.

halim20
25-03-2008, 14:01
İbrahim.. toplantının tarihi ve saati belli olsa daha net cevaplar verilebilir sanırım.. Birde çeşmealtında teknesi olanların kimler olduğunu öğrenebilsek... daha güzel olacak..

halim20
25-03-2008, 14:07
Çeşmealtında teknesi olanlarda bu mesaja teşekkür bırakabilirlerse kimler olduğunu görebiliriz...

ibrahimz35
25-03-2008, 14:27
Halim abi teknesi olanlarda toplantıya katılmak isteyenlerde teşekkür bıraka bilir, hafta sonuna dogru saati belirleriz.

paşalı
25-03-2008, 20:52
Arkadaşlar bu toplantıya gelmeyi çok isterdim fakat bu hafta Çanakkale gezisine katılacağım için beni mazur görün.

ibrahimz35
25-03-2008, 21:27
Arkadaşlar bu toplantıya gelmeyi çok isterdim fakat bu hafta Çanakkale gezisine katılacağım için beni mazur görün.

Turgay abicim hayırlı yolculuklar rastgelsin ailesi olarak Şehitlerize bizim adımıza dua edersen bizi çok mutlu edersin.

Çağatay
25-03-2008, 21:35
Günü belirleyin ben geliyorum. Babaannemin ciddi sağlık sorunları dolayısı ile bu hafta sonu teknemi kontrol edemedim, :( son iki gündür ciddi lodos da var. Eğer batmadı ise garibim, çeşmealtında tekne sahibi sıfatına sahibim. Aksi durumda çeşmealtında batık tekne sahibi sıfatı ile katılırım aranıza artık. :)

ibrahimz35
26-03-2008, 09:47
Çağatay abi ben pazar günü çeşmealtındaydım batan tekne görmedim inşallah seninkinin durumuda iyidir bundan sonra birbirimizin teknelerine göz kulak olacagımız için en küçük bir olayda dahi birbirimize haber vereçeğiz tekneleri batan veya bakımda olan arkadaşlarımızı yerimiz oldugu kadarıyla balıga çıkarmaya çalişacağız.{şu ana kadar benle beraber altı kişi olduk}

aybasan
26-03-2008, 12:35
Herkese selamlar..Benimde çeşmealtında teknem var daha doğrusu yeni tekne sahibi oldum orada.. Şuan karada henüz bakımları ve bazı eksiklikleri bitmedi daha.
..Bir toplantı ayarlanırsa katılırım bende.

ibrahimz35
29-03-2008, 10:58
Nasip olursa pazar günü 13:30 çivarı çeşmealtına tekneleri kontrol etmeye gideçegiz müsait olan arkadaşları çay içmeye beklerim.Saygılarla.

Çağatay
30-03-2008, 15:47
Sağolsun İbrahim bana özel mesajla ulaşmıştı. Ancak bugün daha önceden belirlenmiş ve aynı saate denk gelen bir toplantı yüzünden, denilen saatte Ç.Altı'nda olamadım. Saat 15.00. gibi Ç.Altı'na gelebildim, ama yalnız değildim arkadaşlar biz de gelelim deyince 3 araba kalabalık halde geldik. Halim bey'in teknesini biliyorum zaten benimkine çok yakın, onun etrafında kimseyi göremedim, ancak motoru 20 dakika çalıştırıp, ipleri kontrol edecek kadar vaktim oldu, diğer arkadaşlar gidelim deyince, benim arabada da misafir olduğu için siz gidin ben kalıyorum demek olmazdı. O sırada İbrahim'i bir iki kere cepten aradım, en azından geldim gidiyorum demek için, tesadüf telefonu meşguldü. Sonuçta bu hafta tanışamadık, inşallah bir dahaki sefere diyelim artık.